به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران این جلسه به منظور همفکری، شناسایی و برنامهریزی در حوزه زنان و خانواده و همچنین بررسی آخرین وضعیت اقدامهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زنان و خانواده در بافتهای ناکارآمد شهری برگزار شد.
در این جلسه آیینی با اشاره به این که 20 درصد از سطح شهرهای ما شامل بافتهای ناکارآمد است، اظهار کرد: در مجموع 19 میلیون و 841 هزار نفر در بافتهای ناکارآمد شهری ساکن هستند که حدود 9 میلیون نفر از آنها بانوان هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درخواستهای خود از معاونت امور زنان خانواده در راستای بهبود کیفیت زنان ساکن بافتهای ناکارآمد به خصوص سکونتگاههای رسمی را این گونه برشمرد: یکپارچهسازی بانک اطلاعات زنان ساکن در بافتهای ناکارآمد شهری موجود در معاونت امور زنان ریاست جمهوری و شرکت بازآفرینی شهری، بررسی وضعیت فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی زنان و خانواده ساکن در بافتهای ناکارآمد و تدوین راهبردهای ارتقای شاخصهای مربوطه توسط معاونت امور زنان و خانواده، حمايت از تشكلهاي اجتماعي فعال در زنان و خانواده در بافتهای ناکارآمد شهری .
فلاحیان نیز در این دیدار بر ضرورت توسعه همکاریها در خصوص حل معضلات زنان ساکن در بافتهای ناکارآمد تاکید کرد وگفت: زنان در سکونتگاههای غیررسمی با مشکلات عدیدهای از جمله فقر مالی، اعتیاد همسر، بیکاری و مواردی از این دست مواجهاند؛ بنابراین یکی از مهم ترین راهکارها در خصوص کاهش معضلات این زنان توانمند کردن آنهاست.
او ادامه داد: توانمندسازی به معنای آموزش مهارت است تا بتوانند با استفاده از آن منبع درآمدی برای خود ایجاد کنند و از این طریق بخشی از مشکلات آنها حل خواهد شد.
فلاحیان افزود: در راستای کاهش آسیبهای شناسایی شده و مسایل موجود، پروژهها و برنامهها در سطح محلات توسط دفاتر تهیه و در حال اجراست که نیاز به پشتیبانی در زمینه تامین اعتبار و تسهیلات، آموزشهای فنی و عمومی و خانواده، مشاورههای فردی و خانواده و پیشگیری و درمان هستیم.
تسهیل شرایط برای خانه دار شدن این زنان یکی دیگر از موضوعاتی بود که مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است در این جلسه مقرر شد، پیشنهادات طرفین مورد بررسی بیشتر قرار گرفته و همکاریها در راستای بهبود کیفیت زندگی زنان ساکنان بافتهای ناکارآمد افزایش یابد.