به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، احمد توکلی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران در این همایش گفت: هر چه فعالیتها در عرصه بازآفرینی شهری اثر بخشتر باشد رضایت مردمی نیز افزایش مییابد، فرصتی که بازآفرینی شهری در قالب یک قانون در اختیار شهرها قرار داده، بی بدیل است.
توکلی با اشاره به این که بازآفرینی شهری برای تمام شهرها فرصت کار و اشتغال ایجاد کرده است، اظهار کرد: مدتی در شهرداری به دنبال ایجاد مدیریت یکپارچه شهری بودیم و باید بگویم برنامه اقدام مشترک ذیل برنامههای بازآفرینی شهری، مدیریت یکپارچه شهری را با هماهنگ ساختن همه دستگاههای خدمترسان محقق میسازد.
او با اشاره به این که برنامه اقدام مشترک مازندران در هشت شهر مصوب شده است، تصریح کرد: برای تعیین بافت فرسوده هیچ محدودیتی از نظر مساحت وجود ندارد و اگر شهرداران به دنبال مدیریت یکپارچه شهری هستند بازآفرینی شهری بهترین فرصت برای این امر است. در واقع باید نگرشی ایجاد کنیم تا اقدامها و عملکرد یکپارچه برای تمام دستگاههای ذی مدخل ذیل برنامه بازآفرینی تعریف شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران از شهرداران استان مازندران خواست، برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهری را جدی بگیرند و عنوان کرد: بازآفرینی شهری در حوزه شهرسازی نیز یک فرصت است؛ نیاز است تا بعد از احصا مشکلات، ظرفیت خدماتدهی را در برنامه بازآفرینی شهری افزایش دهیم به گونهای که منجر به تابآوری شهری شود. بازآفرینی شهری در ایجاد ثروت و افزایش ظرفیت اقتصادی نیز به شهرداریها کمک میکند.
او با بیان این که دولت نیز در این زمینه امتیازات بسیار خوبی در نظر گرفته است؛ اظهار کرد: علاوه بر تبیین بستههای تشویقی از جمله اعطای دو طبقه مازاد، درب و پارکینگ اضافی که شرایط خوبی را برای تشویق مالکان وسازندگان فراهم کرده است، در قانون بودجه سال جاری نیز ظرفیتهای خوبی برای نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد در نظر گرفته شده است.
توکلی ادامه داد: تمام شهرهای ما از عدم هماهنگی دستگاههای خدماترسان رنج می برند که با مدیریت یکپارچه شهری ذیل برنامه اقدام مشترک میتوان این مشکل را به مرور حل کرد. این را نیز باید در نظر داشت که رسیدگی به بافت ناکارآمد نباید به گونهای باشد که فقط نیاز امروز را برطرف کند بلکه باید با هماهنگی دستگاههای خدماترسان همیشگی باشد.