به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (تهران)؛ مجتبی صادقی مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران گفت: رویکرد شهرداری اسلامشهر با همراهی راه و شهرسازی و اتخاذ یک رویکرد نوین در مواجه با بافتهای فرسوده و ناکارآمد در محله هدف شهرک امامحسین (ع) به مساحت ۸۳ هکتار و تصویب در ستادهای شهرستانی و استانی بهجهت ساماندهی و بهسازی، مداخلات مستقیم و غیر مستقیم و همچنین اجرای پروژههای کالبدی و غیر کالبدی قابل توجه است.
مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران گفت: ایجاد رینگ پیرامونی در محدوده بافت شهرک مذکور بهلحاظ جلوگیری از توسعه نامتوازن شهرک و تأمین سرانههای عمومی، خدماتی و رفاهی در توافق با مدرسه عالی شهید مطهری، احداث بوستان و دریاچه ۵/۶ هکتاری شهید سلیمانی بهجهت افزایش سرانههای فضای سبز در راستای ایجاد تعلقخاطر برای ساکنین محله مذکور قابل توجه است.
صادقی پس از تشریح این دو اقدام در ادامه از هشت اقدام دیگر شهرداری اسلامشهر از جمله احداث سایت مدیریت بحران، جمع آوری آبهای سطحی، تأمین و بهبود روشنایی معابر خیابانهای اصلی و فرعی در بافتهای فرسوده، احداث زمین فوتبال چمن مصنوعی، جدولگذاری و همسطح سازی معابر، بهسازی و آسفالت معابر، بازگشایی معابر و احداث دسترسیهای جدید نام برد.
مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران با بیان اینکه تمام این موارد در راستای افزایش سرمایههای اجتماعی در محله مذکور انجامشده، تصریحکرد: راه اندازی هیئت تعیین تکلیف املاک قولنامهای بهجهت دریافت اسناد مالکیت و همچنین اجرای ماده ۱۰۴ مکرر برای دریافت سند اعیانی املاک اوقافی در تعامل با اداره ثبتاسناد و املاک شهرستان اسلامشهر نیز جزء جدیدترین اقدامات بوده است.
صادقی در پایان گفت: در تلاش هستیم از ظرفیتهای طرح کلید به کلید در اسلامشهر استفاده کنیم تا با کار گشایی در این امور، مردم بیش از پیش به نوسازی در بافتهای فرسوده ترغیب شوند.
تشریح ۱۰ اقدام مهم بازآفرینی شهرداری صالحیه
همچنین به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران با اشاره به اینکه سال گذشته و پس از تعیین شهرستان بهارستان به عنوان پایلوت بازآفرینی کشور شهرداریهای صالحیه، گلستان و نسیم شهر، سه شهر شهرستان بهارستان با یک برنامه ریزی منسجم در جهت تحقق اهداف بازآفرینی شهری حرکتهای موثری داشتهاند. اظهارکرد: در همین راستا شهرداری صالحیه ۱۰ اقدام موثر را به پیش برده است که ماحصل آن شروع عملیات اجرایی ۲۷۰۰ واحد مسکونی در بافتهای فرسوده و هدف این شهر بوده است.
او گفت: علاوه بر برنامه ریزی، حرکت جهادی و انسجام خوبی که در شهرداری صالحیه شکل گرفته است، که میتوان به تشکیل دفتر نوسازی در سرای محله شهرداری، شناسایی کنشگران و حلقههای میانی، به کارگیری بیش از ۲۰ نفر نیروهای جهادی، جذب قریب به ۴۰۰ تن قیر برای آسفالت معابر خاکی و مضمحل اشاره کرد و امیدواریم این حرکتها مستمر و بدون وقفه ادامه یابد.
مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران گفت: اعمال تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض شهری در محلات بافت فرسوده این شهر، اعطای پروانه ساخت با حذف بوروکراسی اداری در کمتر از دو هفته، استقرار دفتر نظام مهندسی در مجاورت شهرداری به جهت حل و فصل درخواستهای مالکین، استقرار دفتر اسناد رسمی در مجاورت شهرداری و انجام اقدامات ثبتی و شروع درخواستهای مالکین جهت دریافت پروانه در اسرع وقت از اقدامات موثر شهرداری مذکور بوده است.
صادقی تصریح کرد: برای شفافیت در روند اعطای پروانه، سامانه پیامکی نیز توسط شهرداری راه اندازی شده که به تشریح لحظه به لحظه فرآیند دریافت پروانه نوسازی برای ساکنین محلات هدف میپردازد.
مدیر راه و شهرسازی جنوب غرب استان تهران گفت: تحقق تجمیع ۱۷۰۰ پلاک ریزدانه و صدور پروانه برای ۴۲۷ بنای فرسوده از جمله اقداماتی است که سبب تحرکات عمیقی در جریان نوسازی و تغییر چهره شهر صالحیه شده است.