ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان عملکرد بازآفرینی شهری استان و برنامه اقدام مشترک برخی از شهرهای استان اصفهان به صورت ریزبینانه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان با حضور علیرضا قاری‌قرآن، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان، حمیدرضا فلاح چم‌آسمانی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، و دیگر اعضا با هدف بررسی ریزبینانه عملکرد بازآفرینی شهری استان و ارائه راهکارهای عملیاتی تشکیل شد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در حاشیه این نشست پیرامون مباحث مطرح شده اظهار کرد: در این جلسه، گزارشی جامع از وضعیت بافت فرسوده در سطح استان اصفهان ارائه شد که تمرکز اصلی گزارش بر وضعیت بافت‌های فرسوده شهرهای فلاورجان، گلپایگان، تیران، زرین‌شهر، زواره، مشکات و سده لنجان بود.

او افزود: وضعیت موجود در این مناطق به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت و چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌رو در حوزه بازآفرینی بافت‌های فرسوده تشریح شد.

فلاح چم‌آسمانی ادامه داد: یکی دیگر از محورهای مهم این نشست، بررسی "برنامه اقدام مشترک" برای شهرهای ذکر شده بود، این برنامه که شامل مجموعه‌ای از اقدامات هدفمند برای احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده است، به منظور تسریع در روند بازآفرینی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این مناطق، با دقت مورد ارزیابی قرار گرفت.

او اضافه کرد: در این جلسه گزارشی از محلات پیشنهادی جهت اجرای بند الف ماده ۵۲ برنامه هفتم پیشرفت (موضوع تشویق مالکان واحدهای بافت فرسوده به مشارکت در نوسازی این بافت‌ها و طرح‌های معاوضه کلید به کلید) نیز ارائه شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص وضعیت بافت فرسوده این استان اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۴۷۳ هکتار از محدوده‌های مصوب بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است که این میزان حدود ۷ درصد از بافت فرسوده کشور را شامل می‌شود.