ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور با حضور مهدی عبوری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و سایر اعضای جلسه به ریاست وزیر کشور امروز یکشنبه برگزار گردید.

یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور  با حضور مهدی عبوری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران  و سایر اعضای جلسه به ریاست وزیر کشور امروز یکشنبه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از خبرگزاری فارس، عبدالرضا رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حاشیه یکصد و سی و چهارمین جلسه شورای اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران در مورد اینکه آیا برای تکمیل کلانتری‌ها، مدارس و مراکز درمانی در مناطق حاشیه‌نشین برنامه‌ای دارید یا خیر؟ اظهار کرد: حاشیه‌نشینی را از دو جهت به آن نگاه می‌کنیم؛ یک جهت بحث کالبدی و فیزیکی آن است و جهت دیگر، بحث خدمات و مسائل اجتماعی در حاشیه‌نشینی است. امکانات خدماتی شامل آب، برق، تلفن و مواردی از این قبیل می‌شود و امکانات اجتماعی بحث تنظیم روابط اجتماعی، ظلم، جنایت و موارد دیگر است.

وزیر کشور ضمن تاکید بر اینکه توانمندسازی مردم در این مناطق اولویت اول ما است، اظهار داشت: همچنین به نهادها و سازمان‌ها گفته‌ایم که در این مناطق حضور داشته باشند و امر مهارت‌آموزی و حرفه‌آموزی را جدی بگیرند. پرداختن به امر مهارت‌آموزی و حرفه‌آموزی، مردم این مناطق را خودکفا می‌کند و برای مواردی که نیاز به تسهیلات وجود دارد هم به نیروهای مربوطه گفته‌ایم تسهیلات لازم را ارائه دهند.

 

وی ادامه داد: امروز در این جلسه موضوع حاشیه‌نشینی را بررسی کردیم البته قبلاً هم ما در جلسات مختلف به موضوعات حاشیه‌نشینی پرداخته بودیم اما چون این موضوع مورد تأکید رهبری است، جلسات دیگری را هم برای موضوع حاشیه‌نشینی اختصاص داده‌ایم.

وزیر کشور خاطر نشان کرد: وزارت مسکن و شهرسازی که متولی اصلی طرح‌های حاشیه‌نشینی است، گزارشی را ارائه داد و طبق گزارش این وزارتخانه، برنامه‌های در نظر گرفته شده در این مناطق به خوبی در حال پیشرفت است. برای ساماندهی مناطق حاشیه‌نشینی تقسیم کار شده است. کار باید هم به صورت ملی پیش برود و هم دستگاهی البته این تقسیم کارها را در یک طرح جامع در نظر گرفته‌ایم.

رحمانی‌فضلی بیان کرد: روند کار نسبت به قبل خوب است اما هنوز با شرایط مطلوب فاصله داریم چرا که شرایط اقتصادی کشور، افزایش قیمت و به ویژه افزایش قیمت مسکن، ما را با مشکلاتی دچار کرده است.

وی با اشاره به مصوبات این جلسه گفت: مقرر شد که با کمک مجلس دو طرح ملی را برای ساماندهی مناطق حاشیه‌نشینی تصویب کنیم؛ اولین طرح، طرح مدیریت و ساماندهی مهاجرت و طرح دوم، طرح ملی ساماندهی حاشیه‌نشینی است که باید به شکل قانون درآید.

وزیر کشور گفت: بعد از تبدیل این طرح‌ها به قانون، باید به دستگاه‌ها اولویت داده شده، سپس زمان‌دهی و اجرا شود.

رحمانی‌فضلی تصریح کرد: یکی از نقاط قوت ما در مناطق حاشیه‌نشینی، بحث واحدهای تسهیلگری است، این نهادها در بیشتر مناطق حضور دارند و رابط بین مردم و دستگاه‌های اجرایی هستند؛ امیدواریم با کمک آنها بتوانیم اهداف خود را در مناطق حاشیه‌نشینی اجرا کنیم.