به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدآئینی در این جلسه در خصوص بافت فرسوده گفت: تاکنون ۱۶۶ هزار هکتار بافت ناکارآمد در کشور شناسایی شده است که در ۲۰ درصد شهرها محدودیتهای میراثی مانع کار است.
آئینی افزود: از این میزان ۵۹ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی است. همچنین ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار شناسایی شده است که ۱۰ میلیون نفر جمعیت در این بناهای حادثهخیز زندگی میکنند.
او با اشاره به این که این بافتهای فرسوده از ظرفیت خوبی برای ساخت مسکن برخوردارند، راهکار اصلی نوسازی این بافتها را مردمی سازی دانست و اظهارکرد: بهدنبال فراهم کردن بسته جامع تشویقی هستیم تا مالکان و سازندگانی که توانایی لازم برای ساخت را ندارند به این امر ترغیب شوند، شهرداریها نیز با ارایه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی در صدور پروانه و همچنین ارایه تسهیلات میتوانند در شتاب بخشی به تولید مسکن در بافتهای فرسوده کمک کنند.
او گفت: تا پایان آذرماه و در کمتر از 3 ماه از صدور و ابلاغ سیاستهای تشویقی کالبدی توسط شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، صدور پروانههای ساخت ۵۷ درصد و در برخی مناطق شهر تهران ۸۵ درصد رشد داشته است.