ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خبر داد: طبق آخرین آمار حدود 183 هزار هکتار بافت ناکارآمد در کشور شناسایی و بیش از 2 هزار محله به عنوان محلات هدف بازآفرینی شهری در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد آئینی در ادامه سفر یک روزه خود به استان البرز با مجتبی عبداللهی استاندار البرز، اعضای شورای شهر و شهردار کرج دیدار کرد و به بیان برخی ملزومات بهبود اوضاع بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی پرداخت.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این دیدار با بیان این که طبق آخرین آمار رسمی که روز گذشته در جلسه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مطرح شد، مجموع مساحت بافت‌های ناکارآمد ( فرسوده، تاریخی و سکونتگاه‌های غیررسمی) در کشور ۱۸3 هزار هکتار است، افزود: بر این اساس محلات هدف بازآفرینی شهری ۲۵ درصد بافت شهرها را تشکیل و بیش از ۳۰ درصد جمعیت شهرها را در خود جای می‌دهند.

آیینی در ادامه با تاکید بر اینکه رسیدگی به وضعیت بهداشت، اقتصاد و معیشت مردم در محلات هدف بازآفرینی شهری نیازمند اقدام فوری و همه جانبه است، اظهار کرد: کار در این زمینه به نسبت به گذشته بسیار سخت شده و جلب همکاری همه نهادهای دولتی و غیر دولتی را می‌طلبد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این که در سال ۱۳۹۶ برای رفع معضلات موجود، برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهری پایدار ابلاغ شد، افزود: باید ستادهای بازآفرینی شهری و استانی فعال شده و همه دستگاه‌های عضو این ستاد به صورت عملی پای کار بیایند.

معاون وزیر راه و شهرسازی وجه مشترک محلات کمتر برخوردار در تمامی شهرها را پایین بودن سطح استانداردهای شهری، کیفیت مسکن و زندگی ساکنان مردم حاضر در این محلات نسبت به متوسط مورد انتظار شهری برشمرد و افزود: حضور همه دستگاه‌ها شرط اولیه برای بهبود این معضلات است.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در ادامه با اشاره به وضعیت و میزان پیشرفت پروژه‌های فعال در سطح استان البرز، بر لزوم بازنگری در تمامی این پروژه‌ها توسط ستاد بازآفرینی شهری استان با حضور شخص استاندار تاکید کرد.

او با اعلام این که با توجه به منابع محدود و میزان مشکلات موجود در محلات کمتر برخوردار لازم است به سمت پروژه‌های چند منظوره گام برداریم، تصریح کرد: باید بتوان در هر مجموعه چند نیاز اساسی از محلات و شهرها را تامین کنیم، این مهم نیازمند تصویب پروژه‌ها و تامین منابع مالی در ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، تشریک مساعی و حضور دستگاه‌های مرتبط و رفع موانع موجود با پیگیری شخص استاندار است.

 ostandar2