به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد آئینی معاون وزیرراه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با برنامه صبح بخیر ایران شبکه سوم سیما با اشاره به چگونگی تعیین محدوده بافتهای فرسوده در شهرها، گفت: براساس شاخصهای تعیین شده از سوی شورای معماری و شهرسازی کشور، شهرداریها محدودههایی را به کمیسیون ماده 5 استان معرفی میکنند که پس از تصویب در این کمیسیون به عنوان محدودههای بافتهای فرسوده شهرها شناخته میشوند.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با بیان اینکه مشارکت ساکنین و مالکان بناهای ناپایدار با سازندگان ذیصلاح، توسعهگران و تسهیگران حرفهای به نوسازی بافتهای فرسوده شتاب میبخشد، اظهارکرد: شهروندان میتوانند با ارسال شماره کدپستی یا کدجام مندرج بر روی سند مالکیتشان به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۶۱۲ یا مراجعه به سامانه ثبتنام تسهیلات نوسازی بافتهای فرسوده شرکت بازآفرینی شهری ایران به نشانی facility.udrc.ir نسبت به قوع ملک خود در محدوده بافتهای فرسوده آگاهی پیدا کنند.
آئینی با تاکید بر این که رسانه ملی از ظرفیت بالای خبررسانی در حوزه بازآفرینی شهری برخوردار است، اظهارکرد: سازمان صدا و سیما در حوزه بازآفرینی شهری و مطالبهگری حق و حقوق مردم، سازندگان، توسعهگران و سرمایهگذاران میتواند میدانداری کند.
معاون وزیرراه و شهرسازی افزود: براساس بسته تشویقی 19 بندی مصوبه شورای عالی و معماری کشور بیش از ۵۰ امتیاز برای ساکنان بافتهای فرسوده جهت تسهیل شرایط نوسازی مسکن مشخص شده است و رسانه ملی می تواند شرایطی را فراهم کند که شهروندان از حق و حقوقشان خودشان آگاه شوند.
آئینی ضمن تقدیر از 700شهرداری و اعضای شوراهای اسلامی سراسر کشور که در حوزه بازآفرینی شهری نقش فعالی دارند، گفت: خوشبختانه با همکاری و همراهی بیش از 700 شهرداری و شورای شهرهای سراسر کشور، بیش از ۹۶ هزار پروانه ساختمانی در بافتهای فرسوده و محلات کمبرخوردار در سال گذشته صادر شد که این اقدام در تاریخ نوسازی کشور و یک رکورد تاریخی به شمار میآید.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان سخنانش از زحمات و تلاشهای وزیر راه و شهرسازی و اعضای شورای عالی معماری و شهرسازی که در حوزه بازآفرینی نقش تعیین کننده و فعالی داشتند، تقدیر و تشکر کرد.