به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، این شرکت در سالهای 1401 تا 1403 نشستهای متعددی در حوزه بازآفرینی شهری با جامعه علمی، دانشگاهی و مدیریتی کشور برگزار کرده است . در این دوره پنج نشست تخصصی در سطح ستادی، 40 نشست تخصصی در استانها و 84 نشست تخصصی توسط دبیرخانههای انتقال تجارب بازآفرینی شهری با حضور اندیشمندان و جامعه علمی برگزار شد.
اسدی با بیان این که افزایش سطح دانش ذینفعان و ذی مدخلان شهری و همچنین گسترش، ترویج و انتقال تجارب و ایجاد هم افزایی در سطح ملی، استانی و ستادی از جمله اهداف مهم جهت برگزاری نشستها به شمار میآید، به بیان جزییات بیشتری پرداخت و تصریح کرد: نشستهای برگزار شده توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران شامل موضوعاتی حول محور سیاستهای نوسازی مسکن با رویکرد محلهای، تامین مسکن در بافتهای فرسوده، جلوگیری از گسترش سکونتگاههای غیررسمی و نوآوری در بازآفرینی محلات شهری با حضور اساتید دانشگاه و فرهیختگان بوده است.
او در ادامه به نشستهای برگزار شده توسط ادارات کل راه و شهرسازی استانها اشاره کرد و گفت: ادارات راه و شهرسازی استانها نیز دورههای آموزشی با سرفصلهای مختلفی از قبیل تجارب شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای نوپا، استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی، خیران، داوطلبان و فعالان محلی در محرومیت زدایی و ارتقای محلات هدف، برنامه ریزی راهبردی شهری و بازآفرینی بافتهای ناکارآمد درون شهری، توسعه جامعه محلی از ایده تا اجرا برگزار کردهاند.
شرکت بازآفرینی شهری ایران در این دوره تلاش بر این داشت؛ برگزاری سلسله نشستها را به دبیرخانههای انتقال تجارب بازآفرینی شهری ذیل شورای سیاستگذاری و به دبیری شرکت بازآفرینی شهری ایران تفویض کند. در این راستا دبیرخانههای انتقال تجارب بازآفرینی شهری نیز اقدام به برگزاری سلسله نشستهای تخصصی کردند که از جمله میتوان به دبیرخانه منطقه 2 کشور با محوریت سازمان نوسازی شهر اصفهان و دبیرخانه منطقه 4 با محوریت سازمان نوسازی شهر قزوین اشاره کرد.
اسدی ادامه داد: از عمده موضوعات ارایه شده در سلسله نشستها توسط دبیرخانههای انتقال تجارب بازآفرینی شهری، میتوان به سیاستها و ضوابط بستههای تشویقی شهرسازانه، جایگاه مدیریت شهری در بازآفرینی شهری، تابآوری در بافتهای ناکارآمد شهری، تجارب بازآفرینی مراکز تاریخی، جایگاه مسکن در بازآفرینی شهری، نقش بازآفرینی در کالبد و فضای بافت تاریخی شهر، چالشهای تهیه طرحهای بازآفرینی شهری، نوآوری اجتماعی در حل مسایل شهری، تجارب بازآفرینی در انواع بافتها و تجربیات دفاتر توسعه گری اشاره کرد.