به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر، محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست بررسی آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات نوسازی مسکن در قالب طرح نهضت ملی مسکن (موضوع قانون جهش تولید مسکن) که با حضور نمایندگان بانکهای مختلف کشور برگزار شد، با اشاره به اینکه بین سالهای 88 الی 92 مجموعا 257 هزار فقره تسهیلات نوسازی در محلات بازآفرینی شهری به متقاضیان پرداخت شده است، گفت: در طی این سالها 353 هزار واحد مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری نوسازی شده است.
آئینی با بیان اینکه بازآفرینی شهری به مثابه یک تیر است با چند نشان، بیانداشت: 2 میلیون و 700 هزار بنای ناپایدار و لرزان با 10 میلیون نفر ساکن در بافت های ناکارآمد کشور شناسایی شده است که از این میزان یک میلیون و 450 هزار بنا در بافت فرسوده قرار دارند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بيان اينكه حفظ جان ساکنین در محلات فرسوده شهری از اولویتهای اصلی دولت سیزدهم به شمار میآید، اظهارکرد: با تخریب هر پلاک فرسوده به طور متوسط در کشور سه واحد مسکن اضافی تولید میشود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: سرعت نوسازی مسکن در محلات هدف بازآفرینی شهری با توجه به وجود امکانات زیربنایی و روبنایی دراین محدودهها از سرعت بالایی برخوردار است و بازآفرینی شهری به بازگشایی معابر در این محدودهها با کمترین هزینه به شهرداریها کمک میکند.
آئینی تصریحکرد؛ در بافتهای فرسوده به جهت اینکه زمین برای مردم است، سریع ساخته و سریع تحویل متقاضیان قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از صدور پروانه ساختمانی برای بیش از ۲۳۰ هزار واحد در بافتهای فرسوده شهرها از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، خبر داد، و گفت: از این میزان 80 هزار واحد مسکن به بهرهبرداری رسیده است.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پايدار با اشاره به اینکه برای اجرای نهضت ملی مسکن به احیاء بافتهای فرسوده باید توجه کرد، بیانداشت: وزیر راه و شهرسازی مکررا بر اهمیت نوسازی در بافتهای فرسوده تاکید دارند و بیان داشتند نوسازی بناهای ناپایدار در بافتهای فرسوده به اندازه ساخت مسکن در طرح نهضت ملی مهم است، بلکه مهمتر، زود بازدهتر، اثربخشتر و مفیدتر است.
گفتنی است در این نشست آقایی سرپرست معاونت ساماندهی و بازآفرینی شهری و همچنین ثروتجو مدیر کل تجهیز منابع مالی، فنی و اقتصادی شرکت بازآفرینی شهری ایران به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
شایان ذکر است نمایندگان بانکهای ملت، صادرات، شهر، ملی، سامان، تجارت، سپه، رفاه کارگران و مسکن به بیان عملکرد بانک متبوع خود در خصوص پرداخت تسهیلات نوسازی به متقاضیان پرداختند.