ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در مراسم گرامیداشت دهه فجر که در محل شرکت و با حضور اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران و کارکنان برگزار شد، در سخنانی ضمن ادای احترام به شهدای راه آزادی گفت: می خواهم از این فرصت استفاده کرده و در برابر کسانی که برای ثمر نشستن انقلاب ایثار کردند، کسانی که زندان‌های رژیم سابق را تحمل کردند و  خانواده‌های آنان که این فشار را تحمل کردند، سر تعظیم فرود بیاورم.

آئینی با اشاره به برکات متعدد انقلاب اسلامی برای مردم به ویژه محرومان و مستضعفان جامعه گفت: در سال 57 میزان امید به زندگی54 سال بود اما اکنون این میزان به 76 سال رسیده است که این نشان می‌دهد علی رغم مشکلات اقتصادی مردم رضایت بیشتری از زندگی دارند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به این که باید نگاه امامین انقلاب را در حوزه مدیریت شهری و شهرسازی تبیین کنیم به فرازهایی از سخنان امامین انقلاب در خصوص آثار مدیریت شهری مطلوب پرداخت و گفت: از دیدگاه حضرت امام خمینی(ره) تحقق ارزش‌های اسلامی و ملی، ارتقای وجهه جمهوری اسلامی در جهان، رفع مشکلات شهری، سازندگی، آبادانی و رشد و پیشرفت شهرها از آثار مطلوب مدیریت شهری مطلوب به شمار می‌آید. مقام معظم رهبری، این خلف صالح  حضرت امام خمینی نیز تحقق کامل قانون اساسی، تحکیم پایه‌های انقلاب در کشور، افزایش اعتماد عمومی با آسان‌سازی خدمت‌رسانی، ترویج روح دیانت و اخلاق اسلامی و حفظ و تقویت آن در فضای شهرها با گسترش نمادهای دین و اخلاق را از آثار مدیریت مطلوب شهری می‌دانند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به بیان صفات ایجابی مدیران شهری در تراز انقلاب اسلامی از دیدگاه امامین انقلاب پرداخت و گفت: حضرت امام خمینی (ره) فرموده‌اند؛ «انقلابی بودن، عاشق خدمت و رسیدگی به مستضعفان و محرومان، امین و معتقد به نهضت و انقلاب اسلامی، عدالت‌طلب بودن برای از بین بردن تضاد طبقاتی در شهرها و توزیع درست، عادلانه و منصفانه خدمات شهری و توانایی مردمی کردن امور از صفات مدیران شهری است». از دیدگاه مقام معظم رهبری نیز این صفات شامل امانت‌دار و دیندار بودن، ساده زیست، شجاع و انقلابی، قابل تفاهم و اهل تفاهم و همدلی، پاکدامن و مقید به انضباط مالی و قاطع در مقابل سوء استفاده مالی و رشوه‌خواری و فسادستیز بودن در ابعاد مختلف شهری می‌شود.

او در ادامه به بیان دیدگاه‌های بنیانگذار انقلاب در خصوص صفاتی که مدیران باید از آنها مبرا باشند پرداخت و اظهار کرد: داشتن انحراف فکری، اهل اسراف و پرداختن به امور غیر ضروری، اهل فساد، تفرقه و اختلاف بودن از جمله صفاتی است که مدیران شهری باید از آن پرهیز کنند.

همچنین مقام معظم رهبری نیز در این خصوص رویکردهای مشخصی را تعریف کرده و گفته‌اند« مدیران شهری اهل وعده‌های دروغین که قادر به انجام آن نیستند، اهل رفاقت‌های شخصی و حزبی و ملاحظات سیاسی و اعمال انگیزه‌های جناحی، اهل جنجال و غوغاگری، در معرض افراد فرصت طلب و سودجو، تجمل‌گرایی، اسراف و زیاده‌روی در مخارج  نباشند.»

آئینی در پایان توصیه‌های رهبر انقلاب اسلامی به مدیران شهری را نقل قول کرد و گفت: از مهم‌ترین توصیه‌های مقام معظم رهبری به مدیران شهری این است که وقت خود را مصروف کار و خدمت کنند، قصد خود را خدایی کنند که این امر گره‌گشای بسیاری از مشکلات است. جلو خطاها و لغزش‌های خود را بگیرند ( بهتر از همه جا، اول کار است و بهتر از اول کار، پیشگیری ) است و توصیه نهایی ایشان این است که هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست.

او با بیان این که شرکت بازآفرینی شهری ایران بهترین نهاد برای خدمت به مردم است، تصریح کرد: این شرکت متولی رسیدگی به بیش از 2 هزار محله از محروم‌ترین محله‌های کشور است و نشان دادن ارادت و عشق مان به امام، انقلاب و شهدا فقط با تلاش و خدمت بیشتر میسر می‌شود. بنابراین از همه همکاران ارجمند می‌خواهم در هر سمتی که هستید کار خود را به بهترین نحو انجام دهید و با همفکری و مجاهدت به نفع مردم عمل کنید.