ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

شرکت بازآفرینی شهری ایران، دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد و شرکت دیجی کالا در جلسه‌ای به منظور همکاری جهت توسعه کسب و کارهای خرد در محدوده سکونتگاه‌های غیررسمی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، صادق صادق‌پور مشاور مدیرعامل در امور همکاری‌های بین‌الملل در خصوص ماموریت‌ها و اهداف شرکت بازآفرینی شهری در محدوده سکونتگاه‌های غیر رسمی و تجربیات جهانی موجود در امر توسعه مهارت‌ها و کسب و کارهای خرد برای ساکنان توضیحاتی ارایه کرد. او خواستار هم‌افزایی برنامه‌ها و اقدامات با همکاری دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد و شرکت دیجی کالا به منظور ارتقا کیفیت زندگی در این محدوده‌ها شد.

در ادامه جلسه خاکی نماینده شرکت دیجی کالا نیز گزارشی از تجربیات این شرکت در مناطق کم برخوردار به منظور توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان این مناطق در راستای مسوولیت اجتماعی آن شرکت ارایه کرد و گفت: مدل اجرایی توسعه کسب و کارهای خرد مبتنی بر فناوری اطلاعات بستری بسیار مهم برای اشتغال آفرینی و  پایداری اقتصادی مناطق کم برخوردار به شمار می رود.

همچنین در این جلسه کلانتری سرپرست دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران ضمن استقبال از مدل اجرایی شرکت دیجی کالا از وجود ظرفیت‎های فراوان این دفتر به منظور همکاری خبر داد. او در ادامه خواستار ارایه گزارشی از چالش‌ها و مشکلات اجرایی مدل کسب و کار شرکت دیجی کالا در مناطق پایلوت شد.

در ادامه منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری نیز نکاتی را پیرامون تجربیات شرکت بازآفرینی شهری در استان‌های اردبیل، کردستان و البرز در زمینه تهیه برنامه‌های توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی ارایه کرد و گفت: ارزیابی انجام شده در خصوص پروژه­ها و طرح­هاي نوسازی و بهسازی بافت­های فرسوده و سکونتگاه‌­های غیر رسمی و توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان آنها، حاکی از آن است که شیوه مداخله در بافت­هاي مذکور بدون مشارکت ساکنان موفق نخواهند بود، موفقيت در امر توسعه کسب و کارهای خرد در گرو مشاركت ساکنان و نهادهاي محلي، شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌های عضو ستاد همچون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است.

استادی با اشاره به وجود 1153 محله اسکان غیررسمی در 142 شهر خواستار تدوین مدل اجرایی در چند شهر و محله پایلوت به صورت محدود و تعیین نقش و سهم هر یک از ارکان طرح توانمندسازی و توسعه کسب و کارهای خرد جهت تحقق و تضمین اجرایی آن شد.

محمدکاظم جباری کارشناس دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری نیز با اشاره به تجربیات شرکت بازآفرینی شهری ایران با بانک جهانی در زمینه توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی و مطالعات ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی، بر اهمیت آموزش ساکنان این محدوده‌ها تاکید کرد. او خواستار تعریف نقش و سهم ویژه برای شهرداری‌ها به عنوان دبیران ستادهای بازآفرینی شهری و بازوی اجرایی برنامه‌های بازآفرینی شهری در پیاده سازی مدل مذکور شد.