ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه‌ای با حضور افشین کلانتری سرپرست دفتر برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایرانUN-HABITAT) )، پیاده‌سازی «سند سیاست ملی شهری« را فرصت مناسبی برای ایجاد یک رویکرد یکپارچه در حوزه شهری و بازآفرینی محدوده‌های ناکارآمد شهری برشمرد.

به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، افشین کلانتری پیاده‌سازی «سند سیاست ملی شهری» (National Urban Policy) که در همکاری مشترک با معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی تهیه شده است و نیز همکاری ذیل برنامه پرچمدار شماره سه هبیتات با موضوع «سکونتگاه‌های تاب‌آور» را مهمترین ظرفیت‌های مشارکت در سال پیش‌رو عنوان کرد و گفت: شرکت بازآفرینی شهری ایران به عنوان یکی از شرکای دیرین هبیتات در ایران از ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای در امر توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی و بازآفرینی محدوده‌های ناکارآمد برخوردار است.

کلانتری در این دیدار به مرور اقدام‌های مشترک طی دوسال گذشته پرداخت و بر اهمیت همکاری‌‌های مشترک با شرکت بازآفرینی شهری ایران و استمرار هر چه ‌بیشتر این همکاری‌ها تاکید کرد.

همچنین در این دیدار عبدالرضا گلپایگانی، معاون وزیر راه ‌و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن اشاره به سابقه همکاری با برنامه اسکان بشر ملل متحد، استفاده متقابل از ظرفیت‌‌های طرفین در راستای توسعه همکاری‌ها را یکی از برنامه‌های شرکت در سال جدید  برشمرد و بر ایجاد زمینه برای انتقال تجارب موفق ایران در عرصه بین‌المللی تاکید کرد.

گلپایگانی با یادآوری توان حرفه‌ای مشاوران شهرسازی و معماری کشور و تسلط ایشان بر مسایل روز تصریح کرد: پیاده‌سازی سند سیاست ملی شهری فرصتی مناسبی برای ایجاد یک رویکرد یکپارچه در این زمینه است.  همچنین توجه مضاعف به مخاطرات ناشی از تغییر اقلیم بویژه درمحدوده‌های ناکارآمد شهری، استفاده از فنآوری‌های نوین و انرژی‌های تجدیدپذیر در امر سازگاری ‌اقلیمی از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

مجید روستا، عضو هیات مدیر شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در این جلسه همکاری شرکت با بانک جهانی را به عنوان نقطه آغازین همکاری‌‌های بین‌المللی شرکت برشمرد و  ضمن تبیین دستاوردهای این همکاری‌ها، بر حمایت و تقویت جایگاه دفتر هبیتات در تهران، به عنوان تنها آژانس مورد تایید مجلس شورای اسلامی در ایران تاکید کرد.

به گفته روستا، شرکت بازآفرینی شهری ایران به عنوان دبیرخانه یکی از پنج کارگروه تخصصی «اجلاس وزرای شهرسازی آسیا و اقیانوسیه» APMCHUD)  ) از جایگاه ویژه‌ای در توسعه همکاری‌های بین‌المللی برخوردار است و این ظرفیت باید تقویت شود.

در این نشست میثم دقتی نجد، مشاور مدیرعامل در امور همکاری‌های بین‌المللی با تشریح برنامه همکاری شرکت با دفتر هبیتات در تهران به اهمیت جایگاه کمیته ملی اسکان بشر جمهوری اسلامی ایران در ایجاد تعامل و هماهنگی در سطح ملی با آژانس‌های سازمان ملل بویژه هبیتات اشاره اشاره کرد و گفت: ترویج دستورکار جدید شهری (New Urban Agenda) و ایجاد ساز و کار و برنامه‌ریزی برای پیاده‌سازی آن در همکاری با هبیتات یکی از محورهای همکاری مشترک به شمار می‌رود.

گفتنی است دولت جمهوری اسلامی ایران و برنامه اسکان بشر ملل متحد در سال 1385بر اساس حوزه کاری برنامه اسکان بشر ملل متحد، توافقنامه‌ای برای تاسیس دفتر کاهش سوانح برنامه اسکان بشر ملل متحد امضا کردند و این دفتر به طور رسمی در سال  1388در تهران افتتاح شد. متعاقب پنج سال همکاری مشترک و بر اساس درخواست دولت در سال 1393برنامه اسکان بشر ملل متحد در ایران فعالیت‌های خود را به تمامی حوزه‌های کاری برنامه اسکان بشر ملل متحد گسترش داد.