او با اشاره به این که در سال جاری پروژههای مختلفی در حوزه بازآفرینی شهری اجرایی شده است، تصریح کرد: جمعآوری آبهای سطحی و جدولگذاری و پیاده روسازی اطراف حرم آقا سیدجلالالدین آستانه اشرفیه، جمعآوری آبهای سطحی جزیره شهید بهشتی بندرانزلی و اصلاح شبکه جمعآوری فاضلاب محلات سحرخیز و سلیمانداراب رشت از جمله این پروژهها به شمار میروند.
سرپرست ادارهکل راه و شهرسازی استان گیلان درباره این پروژهها و تاثیری که در زندگی شهروندان دارند نیز توضیحاتی ارایه کرد و گفت: جدولگذاری و پیاده روسازی اطراف حرم آستانه اشرفیه گام مهمی در ساماندهی اطراف حرم و نظم بخشی و زیباسازی این منطقه ایفا میکند. همچنین اصلاح شبکه جمعآوری فاضلاب محلات سحرخیز و سلیمانداراب رشت که با هدف ساماندهی سیستم محلات مورد نظر صورت گرفته است، نقش بسزایی در هر چه بهتر شدن مسایل مربوط به بهداشت این منطقه دارد که این پروژه در قالب کمک به شهرداری رشت انجام شد.
او با اشاره به این که پروژههای فعال به طورتقریبی 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، مهمترین پروژههای استان گیلان را این گونه بر شمرد: احداث خانه سلامت، کتابخانه عمومی و سالن ورزشی در منطقه سلیمانداراب رشت، احداث خانه سلامت، مرکز نهاد توسعه محله ومدرسه 9 کلاسه در منطقه عینک رشت از جمله مهمترین پروژههای اجرایی گیلان محسوب میشوند.
دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار گیلان، احداث مدرسه 12 کلاسه در منطقه خواهر امام رشت، ساماندهی اطراف حرم امام رشت و بازگشایی خیابان اقتصاد رشت را از مهمترین اقدامهای انجام شده در بافتهای فرسوده برشمرد.
او درباره قیر تخصیصی جهت آسفالت معابر خاکی محلات هدف استان گیلان نیز توضیح داد وگفت: تاکنون 41 میلیارد و 470 میلیون ریال قیر جهت آسفالت معابر خاکی به شهرداریهای استان تخصیص داده شده است.
گفتنی است استان گیلان دارای 5 هزار و 346 هکتار بافت ناکارآمد شهری است که شامل 2 هزار و 671 هکتار بافت فرسوده، هزار و 538 هکتار سکونتگاه غیررسمی و هزار و 137 هکتار بافت تاریخی میشود.