به گزارش خبرنگار روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی در جلسه ستاد بازآفرینی شهرستان مشگینشهر با بیان اینکه عمده حاشیهنشینی ما ناشی از مهاجرت جهت کسب و کار است، اظهار کرد: بر اساس سند ملی بازآفرینی شهری، محلات حاشیهای که امکان زیست انسانی دارند باید ساماندهی شوند و اگر این امکان وجود ندارد باید ساکنان جابجا شوند.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اهمیت نقشآفرینی دستگاههای عضو ستاد بازآفرینی شهرستان مشگینشهر، گفت: طبق برنامه اقدام مشترک مصوب این ستاد در سال ۹۷ و تقسیم کار صورت گرفته، برای شرکت بازآفرینی شهری ۱۱ پروژه، شهرداری ۳۶ پروژه و سایر دستگاهها ۸۹ پروژه تعریف شده که متاسفانه عملکرد سایر دستگاهها نزدیک به صفر بوده و این به دلیل عدم پیگیری اقدامات از سوی ستاد بازآفرینی شهرستان است.
او با اعلام اینکه تنها شرکت بازآفرینی شهری ایران به تعهداتش عمل کرده و شهرداری هم در حد توان خود فعالیتهایی داشته است، ابراز کرد: این در حالیست که شرکت بازآفرینی شهری ایران وظیفه مستقیمی ندارد.
آیینی افزود: ساخت مدارس در کشور بر عهده سازمان نوسازی مدارس، ساخت درمانگاه بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و آسفالت و بهسازی معابر وظیفه شهرداریها و ساخت فاضلاب بر عهده شرکت آب و فاضلاب است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تاکید کرد: ما انتظار داریم که مسئولان مربوطه پای کار بیایند و با تشریک مساعی و تقسیم کار در ستاد بازآفرینی شهرستانها در جهت رفع مشکلات گام بردارند و ما نیز در حد وسع و توان خود وظیفه کمک داریم؛ مشروط بر اینکه در هر پروژه دستگاه مسئول سهم خود را ادا کرده باشد.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اعلام اینکه تنها بر اساس آمار سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، بیش از ۳۷۰۰ بنای ناپایدار که فاقد هرگونه سازه هستند در شهرستان مشگینشهر وجود دارد، تصریح کرد: ما و کلیه اعضای ستاد بازآفرینی شهری این شهرستان وظیفه داریم به نوسازی در این بافتها شتاب دهیم. برای این منظور شهرداری باید بر اساس مجوز قانونی پروانه های ساخت را به صورت صد درصد رایگان و ظرف مدت دو هفته صادر کنند.