مدیرکل دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار وزارت راه و شهرسازی با اشاره به وجود بیش از 11 میلیون نفر جمعیت حاشیهنشین در کشور، گفت: ساماندهی و برنامهریزی حاشیهنشینی از اولویتهای دولت در راستای توسعه پایدار و امنیت ملی است.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل ا ز خبرگزاری فارس از بیرجند، مهندس نریمان مصطفایی در همایش ملی توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد کشور که به میزبانی خراسان جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: سمنها در ترویج مطالب گری اجتماعی، فضاسازی و ایفای رسالت مردمی خود نیازمند حمایت مالی و معنوی دستگاههای اجرایی هستند.
وی افزود: تفاهمنامه پنج جانبه اداره کل ورزش و جوانان، استانداری خراسان جنوبی، اداره کل راه و شهرسازی، دانشگاه بیرجند و شهرداری به منظور ایجاد توانمندی سمنهای استان به امضاء میرسد.
مدیرکل دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: اماکن و ابنیههای غیر فعال سازمانهای دولتی به منظور استفاده بهینه در اختیار سازمانهای مردمنهاد قرار میگیرد.
*اختصاص 180 میلیارد تومان اعتبار به منظور حمایت از طرحهای پژوهشی و توانمندی سمنها
مهندس مصطفایی با اشاره به وجود بیش از 11 میلیون نفر جمعیت حاشیهنشین در کشور، متذکر شد: ساماندهی و برنامهریزی حاشیهنشینی از اولویتهای دولت است که میتواند در توسعه پایدار و امنیت ملی تاثیرگذار باشد.
وی از طرح مطالعه حاشیهنشینی و مشارکت اجتماعی در مرکز استان خراسان جنوبی خبر داد و گفت: 15 درصد شهر بیرجند در حاشیه شهر سکونت غیر رسمی دارند.
مدیرکل دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: به منظور خدمترسانی بهتر به ساکنان حاشیهنشین بیرجند سه پروژه مرکز بهداشت، خانه محله و زمین ورزشی در مناطق مهرشهر و موسیبنجعفر (ع) احداث میشود.
مهندس مصطفایی خاطرنشان کرد: به منظور حمایت از سازمانهای مردم نهاد جوانان، توانمندسازی و درمان معضل حاشیهنشینی دبیرخانه دائمی همایش تاسیس و هر یک یا دو سال در یکی از استانها برگزار شود.
وی به اختصاص 180میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از طرحهای علمی و پژوهشی توانمندسازی سمنها و معضل حاشیهنشینی اشاره کرد و افزود: راهاندازی خانههای محله، حمایت از پایاننامهها و ایجاد زیرساختهای مناسب فرهنگی اجتماعی از جمله طرحهای حمایتی این وزارتخانه است.