ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار گفت: 130 هزار هکتار بافت فرسوده در کشور وجود دارد که تمامی آنها نیازمند توانمند سازی و ساماندهی است.

 

 به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایرنا مهندس منصور استادی  معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار روز شنبه در ستاد بازآفرینی پایدار شهری شهرستان زنجان افزود: برخلاف تمام تلاشی که دولت و شهرداری ها در زمینه مناسب سازی و توانمند سازی بافت های فرسوده داشتند، اما هنوز افت منزلت مکانی شهرها ادامه دارد.

وی یادآورشد: وجود 130 هزار هکتار بافت فرسوده عمق افت منزلت مکانی شهرها را نشان می دهد و این موضوعی نگران کننده محسوب می شود.

 مهندس استادی اظهار کرد: برای رسیدن به جمع بندی مناسب و برنامه ریزی به منظور کاهش این فضاها، در سال 82، 2 سند ملی در کشور به تصویب رسید و به تبع آن توانمند سازی و ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی و بافت فرسوده در دستور کار دولت قرار گرفت.

معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار گفت: این 2 سند، سند ملی کلان برای کشور بود و نیاز برای تهیه برش های استانی و تبدیل آن به برنامه های اجرایی در شهریور سال 90 احساس شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس این اسناد، روند معمول مدیریت و چاره جویی برای این بافت ها، پاسخگو نبود و باید راهکار عملیاتی برای اجرای برنامه ها پیش بینی می شد.

 مهندس استادی ادامه داد: در همین برنامه ریزی و راهکار جویی، مشخص شد که توانمند سازی مقدم بر ساماندهی است، چرا که با بهبود وضعیت زندگی ساکنان این منطقه، اقدام برای ساماندهی بافت و کالبد آنها، با سهولت پیش می رفت.

معاون دفتر ستاد ملی باز آفرینی شهری پایدار گفت: بر همین اساس ستاد باز آفرینی در کشور تشکیل شد و رئیس جمهوری ریاست آن را بر عهده گرفت و وزارت راه و شهرسازی به عنوان دبیرخانه آن انتخاب شد.

وی اضافه کرد: به همین ترتیب در استان ها، استاندار رئیس ستاد و اداره کل راه و شهرسازی دبیرخانه ستاد تعیین شد.

 مهندس استادی ابراز کرد: وظیفه سیاست گذاری و هماهنگی با ستاد ملی و به تبع آن اجرا و برنامه ریزی در برش های استانی با ستادهای استانی است.

معاون دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار گفت: هر چه از سطح ملی به محلی نزدیک می شویم، برنامه ریزی بیشتر خاصیت کاربردی پیدا می کند.