ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

دبیر همایش بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیر نشین شهری گفت: هشت میلیون ایرانی در سکونتگاه‌های فقیرنشین زندگی می کنند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کردستان، کیومرث ايراندوست، امروز (15 اردیبهشت) در آیین افتتاحيه همایش بین المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: روند شتابان شهری شدن با افزایش فقرنشینی همراه است چون خیل عظیمی از مهاجران به مناطقی از شهرها مراجعه می‌کنند که امکان زندگی در آن مناطق وجود ندارد و به ناچار در سکونتگاه‌های غیر رسمی مستقر می‌شوند.

وی افزود: گفتمانی باید در برنامه‌ریزی توسعه ایجاد شود که افراد این مناطق را که از کمبودهای بهداشتی، درمانی، مسکن و سایر زیر ساخت‌ها رنج می‌برند، تحت پوشش قرار دهد.

دبیر همایش بین المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین با اشاره به اینکه مجال فعالیت و پیشرفت اقتصادی برای این افراد وجود ندارد، ادامه داد: این افراد قشری آسیب پذیر و شکننده هستند که باید تحت حمایت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: بهبود این سکونتگاه‌ها نیازمند سیاست گذاری و زمینه سازی و همچنین برداشتن تفاوت‌های منطقه‌ای، تامین مالی و توانمندسازی اجتماعات محلی است.

ايراندوست با اشاره به اینکه 8 میلیون نفر در کشور در سکونتگاه‌های فقیرنشین زندگی می‌کنند، خاطرنشان کرد: زندگی در این مناطق تبعات اجتماعی و فرهنگی زیادی برای شهرها دارد.

دبیر همایش بین المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین در پایان با اشاره به ارسال 360 چکیده مقاله از 11 کشور جهان به دبیرخانه این همایش، هدف از برگزاری این همایش را تبادل نظر برای تعیین چارچوب جهت رفع این مشکل و همچنین برداشتن گام‌های موثر در جهت کاهش فقر و بهبود زندگی شهری اعلام کرد.

همایش بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری با محوریت بهسازی و بازآفرینی پایدار، 15 و 16 اردیبهشت ماه جاری در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.