ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری استان اردبیل، با اشاره به 17 سال گذشت زمان از آغاز ساماندهی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی، آخرین وضعیت ساماندهی محوطه این بقعه را تشریح کرد.

«عبدالرحمن روحی» در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، با بیان این مطلب افزود: با اجرای طرح ملی ساماندهی بقعه شیخ صفی، کمک بزرگی به بازگشایی معابر و رفع موانع ترافیکی منطقه خواهد شد.

وی با اشاره به آثار اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی که اتمام طرح ساماندهی بقعه شیخ صفی در اردبیل دارد، خاطرنشان کرد: با تکمیل این طرح، پیش‌بینی می‌شود سالانه بیش از یک میلیون گردشگر داخلی و خارجی از این محدوده تاریخی بازدید کنند که ضمن تاثیرگذاری در شناسایی فرهنگ اصیل شیعه و سرسلسله بنیانگذاران صفوی، کمک قابل توجهی به توسعه و رونق اقتصادی منطقه می‌کند.

وی با یادآوری اینکه اجرای این طرح از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال 79 به استان اردبیل است، گفت: عملیات عمرانی در ضلع غربی بقعه شیخ صفی در سال 79 آغاز شد.

روحی در تشریح اقدامات 17 سال گذشته برای ساماندهی بقعه شیخ صفی، اظهار داشت: عملیات توسعه، نوسازی و رفع موانع ترافیکی بقعه و اطراف آن در سه مرحله برنامه‌ریزی شد. مرحله اول شامل تملک، مرحله دوم بازگشایی معابر و مرحله سوم،  ساخت واحدهای تجاری با رعایت الگوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری استان اردبیل با تاکید به اینکه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران از سال 81 به این طرح ملی، ورودپیدا کرده است، خاطرنشان کرد: عملیات عمرانی بلوک‌های A و B از محل تبصره بند (ل) 29 بودجه سال 80 و تبصره 3 بانک مسکن و منابع داخلی شرکت با مساحت 5 هزار متر مربع صورت گرفت.

وی افزود: از این 5 هزار مترمربع، 26مترمربع مربوط به تملک زمین برای بازگشایی خیابان، 300 مترمربع الحاقی به محل بقعه شیخ صفی و مقدار 2 هزار و 100 مترمربع از عرصه نیز برای احداث دو مجتمع تجاری با زیربنای 7600 مترمربع اختصاص یافت که با مشارکت بخش خصوصی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری استان اردبیل افزود: بعد از پایان عملیات دو بلوک به نام‌های مجتمع تجاری «عالی قاپو» و «شاه اسماعیل خطایی»، برنامه تهیه طرح متناسب با معماری در ضلع شمالی بقعه در سه بلوکA  ،  Bو C و تکمیل طرح ساماندهی در دستور کار است.

روحی به مشکلات فعلی محدوده بقعه شیخ صفی اشاره کرد و گفت: این مشکلات بیشتر به دلیل عدم اجرای برنامه سال 95 که در طرح ساماندهی دیده شده، به وجود آمده است و برای رفع این مشکلات جلساتی در شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با  حضور مهندس عشایری معاون فنی و نظارت و مدیرکل املاک استان اردبیل تشکیل شد.

وی تصریح کرد: عملیات نقشه‌بردای توسط شهرداری انجام و به دفتر مطالعات ترویجی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران ابلاغ شده است و در انتظار نظر نهایی دفتر مطالعات ترویجی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران هستیم.

رئیس اداره عمران و بهسازی شهری استان اردبیل اظهار داشت: تکمیل عملیات توسعه، نوسازی و رفع موانع ترافیکی این بقعه که یک طرح ملی است، به 60 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.