ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.



معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشرو بودن رشت در اجرای طرح های بازآفرینی گفت: آزادسازی حرائم رودخانه ها و بازآفرینی محلات چهار شهر در استان گیلان مورد توجه وزارت راه و شهرسازی است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر ، دکتر محمد سعید ایزدی  معاون وزیر راه و شهرسازی ومدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران  با بیان اینکه طرح های بازآفرینی نسل جدید از نظام توسعه شهرها هستند  گفت: ۱۷ شهر در فهرست شهرهای هدف برای اجرای طرح های بازآفرینی هستند که در هر کدام محلاتی برای اجرای این طرح ها تعیین شده است.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی علاوه بر حمایت از سندهای بازآفرینی شهرها در شورای عالی شهرسازی، برای اجرای پروژه های فوق در سطح شهرها نیز حمایت های لازم را انجام می دهد.

به گفته دکتر ایزدی،  در استان گیلان شهرهای لاهیجان، لنگرود و انزلی نیز برای اجرای طرح های بازآفرینی مدنظر وزارت راه و شهرسازی هستند اما شهر رشت از اولین شهرهای کشور محسوب می شود که در اجرای پروژه های بازآفرینی پیشرو بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر ساماندهی رودخانه ها و آزاد سازی حرائم آن ها در شهرهایی مثل رشت، لنگرود و انزلی اظهار کرد: با الگوبرداری از تجربه موفق آزادسازی زاینده رود در اصفهان، عملیات بهسازی و آزادسای حرائم رودخانه های زرجوب در رشت و همینطور رودخانه های دو شهر لنگرود و انزلی نیز در اولویت تصمیم گیری های اسناد بازآفرینی قرار دارند.

وی تصریح کرد: جلب رضایت مردم از زندگی شهرنشینی و ارتقای کیفیت زندگی در شهرها از اهداف طرح های بازآفرینی است و بازخورد فعالیت های مدیریت های شهری در شهرهای مورد هدف پس از اجرای طرح های بازآفرینی از سوی وزارت راه و شهرسازی رصد می شود.

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران  گفت: طرح های بازآفرینی در گذشت زمان به روز رسانی می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اجرای طرح های بازآفرینی را یک مطالبه شهروندی برشمرد و افزد: در صورتی که با اجرای این طرح ها کیفیت زندگی برای شهروندان ارتقا یابد این مهم به یک مطالبه اجتماعی تبدیل می شود لذا به هیچ شخص یا اشخاصی که مسئولیت وقت مدیریت شهری را داشته باشند، وابسته نیست.

 

ایشان تصریح کرد: پشتوانه هر طرحی، خواست و مطالبه گری مردم است و مادامی که این مهم در جامعه نهادینه شود، تغییر در ساختار مدیریت شهری نمی تواند مانع اجرای آن شود.