ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

استاندار هرمزگان خواستار چاره اندیشی برای رفع معضل محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری و حاشیه نشینی شد و گفت: ۴۳ درصد شهر بندرعباس محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  است که آسیب های اجتماعی بسیاری در این مناطق وجود دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر ، جاسم جادری بعد از ظهر سه شنبه در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان که با موضوع بخش مسکن برگزار شد، عنوان کرد: بخش مسکن در شرایط کنونی از توان و قدرت بالایی در سازماندهی اقتصاد کشور برخوردار است و می تواند موجبات خروج غیر تورمی از رکود را رقم بزند.

وی ادامه داد: ۲۵ درصد کل سرمایه گذاری ها و ۳۰ درصد کل نقدینگی کشور در بخش مسکن است و سهم مسکن در سبد هزینه خانوار به طور میانگین ۳۵ درصد است که این رقم برای دهک های پایین جامعه بالاتر است و این سهم بالای مسکن در هزینه خانوار موجب شده تغییرات قیمت مسکن نگرانی هایی را برای خانواده ها ایجاد کند.

استاندار هرمزگان افزود: دولت می تواند برای عرضه مسکن مناسب برنامه ریزی کند و تامین مسکن ملکی و حتی اجاره ای را داشته باشد که این کار تکانه هایی را در اقتصاد مقاومتی نیز ایجاد می کند و زمانی که تقاضا در بازار ایجاد شود به سمت رونق اقتصادی حرکت کرده ایم.

جادری به وضعیت مسکن در استان هرمزگان اشاره کرد و بیان داشت: شهرداری های استان بالغ بر دو هزار و ۱۵۰ پروانه ساختمانی مسکونی و غیرمسکونی صادر کرده اند که ۳۰ درصد آن متعلق به شهر بندرعباس است که میزان زیربناهای احداثی در این بخش ۶۴۵ هزار و ۸۲۰ متر مربع بوده که معادل ۶۵ هزار واحد مسکونی ۱۰۰ متری است و ۶۳۳ میلیارد تومان برای احداث آن هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: بخش مسکن در اقتصاد مقاومتی مورد توجه دولت و نظام است و باید اهتمام ویژه ای برای پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در این بخش داشته باشیم.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با بیان اینکه طرح مسکن مهر یکی از گرفتاری های این دولت است، تصریح کرد: برای رفع مشکلات مسکن مهر در استان باید گام های جدی برداشته شود و در این راستا توسط دولت ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین زیرساخت های آب، فاضلاب و برق مسکن مهر در کشور اختصاص یافته که شهرک مسکن مهر پیامبر اعظم (ص) بندرعباس نیز در این بخش مورد توجه قرار گرفته است.

جادری اضافه کرد: نزدیک به سه هزار دانش آموز در سال تحصیلی آینده در شهرک مسکن مهر پیامبر اعظم (ص) بندرعباس باید به مدرسه بروند که مدارس جدید در این شهرک باید به سرعت احداث شود.

وی در ادامه خواستار چاره اندیشی برای رفع معضل محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  و حاشیه نشینی در هرمزگان شد و گفت: ۴۳ درصد شهر بندرعباس محدوده بازآفرینی شهری  است که آسیب های اجتماعی بسیاری در این مناطق وجود دارد و نیاز است بخش خصوصی برای احداث مسکن ارزان قیمت که طبقات ضعیف از آن استفاده کنند، همکاری لازم را انجام دهد.

 

مسکن پیشران توسعه است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان نیز در این نشست، اظهار داشت: بخش مسکن در رفع موانع و افزایش توان تولید نقش مهمی دارد که این امر از اهداف اقتصاد مقاومتی است.

صالح دریانورد اضافه کرد: مسکن پیشران توسعه است و می تواند سایر چرخ های صنعت را به حرکت درآورد و مشکل اشتغال و بیکاری را حل کند.

وی گفت: بخش مسکن می تواند برای سایر بخش ها تحریک تقاضا ایجاد کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: در این راستا قرار است ۴۰۰ میلیارد تومان به صنایع ساختمانی و همچنین برای نوسازی محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری  تزریق شود.