مدیر عامل سازمان نوسازی شهرداری تهران از تخصیص یکصد میلیارد تومان از دیون دولت به شهرداریها خبر داد و گفت: در بودجه ۴۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت پیشبینی شده بود که در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است که باید نسبت به همان بدهیهای موجود بین شهرداریها توزیع شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی ، مهندس عبادالله فتح الهی مدیر عامل سازمان نوسازی شهرداری تهران درخصوص بحث دیون دولت به شهرداریها اعلام کرد: طبق ماده ۱۶ ساماندهی مسکن مقرر بود به ازای تخفیفهایی که شهرداریهای کشور در بخش ارائه تسهیلات به متقاضیان اعمال میکند، در بودجه دولت این عدد پیشبینی شده و به شهرداریها پرداخت شود.
مهندس فتحالهی در این خصوص کل بدهی محاسبه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور را برابر با ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در بودجه ۴۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت پیشبینی شده بود که در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است که باید نسبت به همان بدهیهای موجود بین شهرداریها توزیع شود.
رئیس سازمان نوسازی شهرداری تهران در ادامه نسبت به اینکه این امر بتواند آغاز نیکی برای تودیع همه بدهیهای دولت به شهرداری باشد ابراز امیدورای کرد و گفت: از آنجا که در شهر تهران شبکه اجتماعی وسیعی وجود دارد، شهرداری آمادگی خود برای اجرای طرح جدیدی مبنی بر توجیه مردم نسبت به وظایفشان در راستای بازآفرینی شهری، الحاق پلاکهای ریزدانه، توجه به قومیتها، ریشهها و تعاملات اجتماعی اعلام میکند.
وی در اینباره افزود: ما در نوسازی و بازآفرینی شهری باید به دو مقوله کالبد و جریان زندگی به طور همزمان توجه کنیم. در حقیقت کالبد همان ریزدانگی، نفوذناپذیری و استحکام و احیای ظاهر شهریست و جریان زندگی همانند روح انسان که در بدن ساری و جاری بوده باید در محلهها دیده شود، این بخش قطعا هموزن و همتراز کالبد نخواهد بود.
این مقام مسئول اضافه کرد: ممکن است در یک فضای به ظاهر نامرغوب با وجود مشکلات، روح زندگی بسیار فعال باشد که نمونه عینی این مسئله به راحتی در مناطق جنوبی تهران قابل مشاهده است. ما باید علاوه بر کالبد به این بخش نیز توجه ویژهای داشته باشیم.
مهندس فتحالهی با بیان این مطلب که از بین ۱۴۹ محله تهران بیش از ۷۰ درصد دارای این ویژگی هستند گفت: این پدیده اجتماعی روح زندگی را در محلات تقویت میکند از آنجایی که تعداد محلات و زیرساختها در تهران زیاد است ما نیز نسبت به اجرای این طرح اعلام آمادگی کردهایم.
به گفته وی اساس این نگاه توجه به مسائل آموزشیست، به گونهای که اگر شهروندان به قوانین، مطالبات خود از شهر، همسایه و مسئولیت خود نسبت به شهر توجیه شوند، زندگی را با روحی لطیف و اندیشهای مثبت در کالبد شهر جاری میکنند.