ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

بازدید بهره‌برداری از ۲ پروژه احیاء، بهسازی و نوسازی و آغاز عملیات اجرایی ۴ پروژه بدنه‌سازی و کف سازی محلات تاریخی شهرستان نایین در استان اصفهان با حضور مسولان کشوری و استانی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، امیرعباس افتخاری معاون فنی و اجرایی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران و حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان ضمن بازدید از محلات و مراکز تاریخی شهرستان نایین در جلسه ستاد بازآفرینی این شهرستان که با حضور سهراب مظفرنجفی فرماندار، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی سجادی امام جمعه شهر نایین و جمعی از مسئولین محلی انجام شد حضور یافتند.

افتخاری عملکرد شهرستان نایین را در حوزه بازآفرینی شهری خوب ارزیابی کرد و مشارکت فعال مردمی را از وجوه مثال زدنی این شهر در سطح کشور عنوان کرد و اعلام داشت: سقف اعتبارات اختصاصی به شهرستان در حوزه بازآفرینی شهری به ۲۱ میلیارد ریال افزایش یافته است که این رقم معادل ۵۰% بودجه استان در زمینه احیاء و بهسازی بافت‌های فرسوده شهری است.

وی گفت: امسال در شهرستان نایین در حوزه اقدامات بازآفرینی شهری سال آشتی با میراث فرهنگی و بسیج احیاء نامگذاری می‌گردد و این اتفاق صورت خواهد گرفت که امید است با اقدامات انجام شده و اعتبارات تخصیص داده شده این پروژه‌ها سه ماهه به پایان رسد.

معاون فنی و اجرایی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران بافت موجود در محمدیه شهرستان نایین را بافت تاریخی و ارزشمندی دانست و گفت: احیاء بافت محمدیه در اولویت اقدامات احیاء و بهسازی قرار گیرد تا با انجام این اقدامات بتوان در امر جذب توریست و ایجاد صنعت گردشگری گامی در شهرستان برداشته شود.

حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در این جلسه گفت: ستادملی بازآفرینی شهری مصوباتی دارد که برای تمامی دستگاه‌ها لازم الاجراست و در همین راستا سند استانی بر اساس سند ملی بازآفرینی تنظیم شد که در پی آن سند شهرستانی نیز به ریاست فرمانداری شهرستان انجام و تشکیل خواهد شد.

وی در این زمینه ابراز داشت: در سه شهر تاریخی نایین، کاشان و شهرضا ستاد شهرستانی تشکیل شده که شهر نایین از جمله شهرهایی است که در این امر پیش قدم بوده و اعتقادات مسئولین شهرستان نایین به بحث بازآفرینی شهری در این زمینه بسیار موثر بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان بیان داشت: یکی از عوامل ایجاد اشتغال در شهرهای تاریخی، احیاء مراکز محلات به منظور جذب توریست و رونق صنعت گردشگری است که با بهسازی و احیاء بافت‌های فرسوده و تاریخی شهری می‌توان با ایجاد مراکز فرهنگی، پذیرایی و اقامتی زمینه را برای این امر فراهم نمود.

سهراب مظفرنجفی فرماندار شهرستان نایین نیز در ادامه بیان داشت: نایین با پشتوانه‌های مردمی و با اعتبارات تخصیصی توانست به تعهدات خود عمل کند و در امر احیاء و بهسازی محلات و مراکز تاریخی شهر قدم بردارد که امید است در سالی که با عنوان اقتصادمقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده مردم شاهد به ثمرنشستن این اقدامات باشند.

گفتنی است در این بازدید دو پروژه احیاء، بهسازی و نوسازی محلات چهل دختران و کلوان افتتاح و کلنگ آغاز عملیات اجرایی چهار پروژه بدنه‌سازی و کف‌سازی محلات تاریخی دجله بافران، سرای نو، نوآباد و محمدیه بر زمین خورد.