ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان از ارسال 320 چکیده مقاله از 20 کشور جهان به دبیرخانه کنفرانس بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی  عمران و بهسازی شهری ایران کیومرث ایراندوست در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا - منطقه کردستان، اظهار کرد: گردهمایی بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری با محوریت بهسازی و بازآفرینی پایدار 15 و 16 اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار می شود.

وی افزود: در این همایش در نظر داریم علاوه بر شناسایی توان و ظرفیت علمی و کاربردی در گستره فقر شهری، دگرگونی‌های سکونتگاه‌های تهیدستان شهری، به بررسی نیازهای آموزشی و ظرفیتی در این زمینه بپردازیم.

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری عنوان کرد: در مهلت قانونی اعلام شده برای فراخوان، 320 چکیده مقاله از 20 کشور جهان به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که کمیته علمی 210 مورد آن را واجد شرایط ارسال مقاله کامل تشخیص داد.

وی تصریح کرد: 150 مقاله کامل به دبیرخانه ارسال شده که تاکنون حدود 70 درصد آن داوری شده و 30 درصد آن تا آخر هفته جاری داوری می‌شود.

ایراندوست اعلام کرد: 35 مقاله از 150 مقاله ارسالی برای ارائه در دو روز برگزاری کنفرانس برگزیده شده و مابقی آن بجز 25 مقاله، به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری با مشارکت شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، اداره کل راه و شهرسازی استان، سازمان حمایت از اسکان بشر سازمان ملل متحد، استانداری کردستان و با حضور بیش از 600 مهمان داخلی و خارجی برگزار می شود.

دبیر علمی کنفرانس بین‌المللی سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری به اهداف برگزاری این همایش اشاره کرد و افزود: شناخت چگونگی دگرگونی‌های سکونتگاه‌های فقیرنشین شهری در ایران و جهان، بررسی و به اشتراک گذاشتن آموخته‌های بهسازی و بازآفرینی شهری پایدار، بررسی نقش نظام برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در شکل‌گیری و ساماندهی پدیده سکونتگاه‌های خودانگیخته و فقیرنشین شهری و تبادل‌نظر برای نگاشتن چارچوب رویکرد فراگیر برای چاره چالش سکونتگاه‌های تهیدستان و بهسازی و بازآفرینی آن از جمله اهداف برگزاری این همایش است.

وی خاطرنشان کرد: محورهای این همایش شامل سیر دگرگونی سکونتگاه‌های خودانگیخته شهری، سکونتگاه فقرا از تخریب تا بهسازی و بازآفرینی، تاب آوری شهری و سکونتگاه‌های فقیرنشین، هویت، فرهنگ شهروندی، مشارکت و ظرفیت سازی محلی و تامین مالی مسکن فقرا است.

 

ایراندست در پایان یادآور شد: از جمله برنامه‌های جانبی این همایش برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تور یک روزه اورامان گردی است.