ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

استاندار سیستان و بلوچستان در نشست ستاد استانی بازآفرینی شهری پایدار گفت: ما دنبال جبران مافات هستیم باید تضییع حق تدریجی که انباشته شده است بر دوش ما سنگینی کند، همه‌ی ما مسئول احیاء حق هستیم در واقع هر کس که موقعیت شناس نباشد جریانات او را هلاک می‌کند لذا یکی از کارهای ارزشمندی که می‌توانیم انجام دهیم اینست که مردم از حقوق خویش آگاه شوند و از این طرق راه را بر هر گونه بی عدالتی، تبعیض و تفاوت با اتخاذ موضع فعال دشوار کنیم.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از  خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سیستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی افزود: وقتی نگاه برنامه‌ای برای توسعه داریم دقیقاً سطربندی‌ها را باید داشته باشیم تا تعادلی که مورد نظر است حاصل شود چرا که اگر به تعادل اجتماعی نرسیم هر حرکت سوء در آن متصور خواهد بود.

وی ضمن تاکید بر رفع مسائل و مشکلات بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ی شهر گفت: امسال سال غبار روبی از بافت‌های فرسوده و حاشیه است و این را بدانیم که حق‌الناس دامنه‌ی وسیعی دارد که ما در پرداخت آن مسئولیت داریم لذا همراه و همدم شدن با معنویت را سرلوحه‌ی امور قرار دهید چرا که امروزه بایک پدیده‌ای روبرو هستیم که همه در برابر آن احساس دین می‌کنیم.

وی تصریح کرد: تمام ارگان‌ها و ادارات کل و سازمانها بدانند هر طرحی که مربوط به مناطق حاشیه نشین و بافت فرسوده باشد در تخصیص اعتبار در اولویت اول خواهد بود.

وی با بیان اینکه در کنار طرح‌های بزرگی که داریم خوشبختانه اعتبارات در آنها جاریست و دغدغه نداریم گفت: نگرانی ما در این مسیر اینست که احیاء حق کنیم و شیرینی عدالت را بر کام بنشانیم.

هاشمی در خصوص 64 منطقه موجود که به عنوان بافت فرسوده تلقی شده‌اند گفت: با پشتوانه‌ی ملی باید مشکلات این 64 منطقه برطرف شود لذا باید تلاش کنیم تا اعتبارات در این حوزه وزن پیدا کند و با نگاه کلان به این موضوع عدالت را جاری کنیم.

وی راه‌اندازی یک کارگاه آموزشی که منجر به ایجاد تحول بنیادی در مناطق حاشیه شود را مورد تاکید قرار داد و گفت: یک کارگاه با حضور اساتیدی که در این مسیر رفتند و صاحب سبک هستند با چند مدلی که بتوانند در این مسیر چراغ راه قرار گیرند می‌تواند به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.

وی افزود: قلت منابع را باید با دید وسیع و باز جاری کنیم تا از حداقل منابع حداکثر استفاده را در هم‌افزایی و مشارکت با ایجاد انگیزه ببریم در واقع این برنامه باید به صورت ملی باشد و در درون آن همه با هم مشارکت داشته باشیم و راهکارهایی که در این مسیر به عنوان مانع قانونی هستند در این طریق شناسایی کنیم و ضمن آسیب‌شناسی و رفع موانع از طریق مکانیسم‌های تشویقی و ارزشمند راه را برای پیمودن این عرصه روان کنیم طوری که حتی انبوه‌سازان را به این منطقه گسیل دهد.

وی اظهارداشت: ما سرمایه‌هایی داریم که نباید از آنها غافل شویم، خود مردم سرمایه‌ی عظیمی هستند لذا باید به سمت مکانیسم تولید منابع از ظرفیت محلی برویم.

وی گفت: دولت، مردم و گروه‌های کارآفرین مثلثی هستند که باید شکل بگیرند و در درون این نقش نهادهای اجتماعی را باید قوی کنیم اما بدون آگاهی این امر مهم محقق نخواهد شد.

وی در پایان ضرورت اعتماد سازی در جامعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید اعتمادسازی را در جامعه شکل دهیم و به ساماندهی کاربری‌های مورد نیاز زیست انسانی در مناطق حاشیه‌ای بیاندیشیم در واقع باید ایجاد اماکن مورد نیاز مردم در این مناطق پررنگ شود لذا ما امیدواریم نگاه‌ها با برنامه همراه و عمیق باشد چرا که زیبایی نگاه مردم سرمایه‌ی اصلی کشور است که باید آن را یار خود سازید.