ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان عنوان کرد: مهمترین مسئله امروز ایجاد اشتغال پایداروارتقای توانمندی فردی در سکونتگاه‌های غیررسمی است که این مهم مورد توجه ستاد بازآفرینی استان است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری مهر ، محمد صادق وجدی شامگاه شنبه در جلسه ستاد استانی بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محله‌های هدف با بررسی برنامه‌های احیا، بهسازی و نوسازی شهری استان کردستان که در سالن شهدای دولت استانداری تشکیل شد، با اشاره به اینکه سند ملی با عنوان بازآفرینی محلات هدف در سال گذشته ابلاغ و لازم الاجرا شده است، گفت: تاکنون کارگروه های اجتماعی، فرهنگی و سلامت و ارتقای اقتصادی و مشارکت های مردمی این ستاد در استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کشورهایی که دارای موقعیتی شبیه به کشورما هستند باید ستادها و ساختارهایی برای رفع مشکلاتی هم چون حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیررسمی تشکیل دهند.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان بیان کرد: به همت و همکاری بین بخش دولتی و خصوصی باید سمت و سوی مناسب به برنامه های توسعه ای در استان هایی هم چون کردستان داده شود.

وی اظهارداشت: براساس آسیب شناسی های صورت گرفته شده دولت به تنهایی قادر به تصمیم گیری برای مسائل اجتماعی نیست و موفقیت در این زمینه مستلزم تعامل با مردم است.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان ادامه داد: در ستاد بازآفرینی هم ساختار به دنبال این است که تعامل بین دستگاه های اجرایی افزایش یابد و سطح خدمات در محلات حاشیه ای و غیررسمی و رسمی متعادل شود.

وجدی با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف تعیین شده در ستاد بازآفرینی نیاز به بکارگیری سازمان های مردم نهاد و کارآفرین های برتر داریم، افزود: در تمامی مناطق حاشیه ای و سکونتگاه های غیر رسمی مهمترین مسئله ایجاد اشتغال پایدار و ارتقای توانمندی افراد ساکن در این مناطق است.

وی بیان کرد: دولت برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی افراد ساکن در سکونتگاه های غیررسیمی باید مشوق ها و محرک هایی قرار دهد و به آموزش و ارائه تجربه به این افراد اقدام کند.

وی عنوان کرد: زمانی اشتغال پایدار مولد و کم هزینه در سکونتگاه های غیررسمی ایجاد شود، آنگاه می توان با قطعیت گفت که توانسته ایم در اجرای برنامه هایمان موفق عمل کنیم.