مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری گفت: در صورت تحقق مصوبه دولت پیشبینی میکنیم که در برنامه ششم توسعه سالانه 7 درصد از محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری از طریق سه گانه تسهیلات، کمک به توسعه از طریق دستگاههای دولتی و ارتقای زیرساختها با شهرداریها نوسازی شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگزاری ایسنا دکترمحمد سعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: از آن جا که در دو سال گذشته تخصیصهای بانکها کمتر از 10 درصد بوده، روند نوسازی محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری کند شده است. اگرچه در تهران بین 20 تا 25 درصد از محدوده ها و محله های بازآفرینی شهری نوسازی شده ولی متوسط کشور، پایین و حدود 10 تا 12 درصد است که امیدواریم با تخصیص به موقع تسهیلات و کمکهایی که به شهرداریها برای ارتقای زیرساخت میکنیم این ارقام افزایش یابد.
وی با اشاره به اختصاص تسهیلات به محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری در بسته خروج از رکود گفت: مبلغ دو هزار میلیارد ریال به بخش محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری اختصاص یافته که این درواقع بخشی از تسهیلات مصوبه مهرماه سال گذشته دولت است.
مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری خاطرنشان کرد: طبق آن مصوبه قرار بود سالیانه 300 هزار تسهیلات نوسازی به متقاضیان اختصاص یابد و دولت قبول کرده بود 9 درصد سود 21 درصدی وامها را به صورت یارانه اختصاص دهد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تخصیص دو هزار میلیارد ریال به محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری را اولین اختصاص دولت به 55 هزار واحد عنوان و تاکید کرد: سال 1393 بانکها به 50 هزار واحد تسهیلات دادند که با اختصاص 55 هزار تسهیلات فعلی این رقم در مجموع به حدود 110 هزار واحد از 300 هزار واحد میرسد.
دکتر ایزدی با اشاره به دو سال گذشته که تسهیلات محدوده ها و محله های هدف بازآفرینی شهری قطع شده بود گفت: تحقق تسهیلات 110 هزار واحد برای رونق بخشی به مسکن به خصوص بهسازی و نوسازی محله های هدف بهسازی و نوسازی شهری خیلی خوب است ولی ما امیدواریم که این رقم تا پایان سال به حداقل 50 درصد از 300 هزار واحد برسد و با بهتر شدن وضعیت منابع هرساله افزایش پیدا کند.