مديركل راه و شهرسازي گلستان با اشاره به اهميت بافت هاي تاريخي در توسعه اقتصادي اجتماعي شهرها گفت: برنامه هاي خاص توسعه شهري بايد از محلات تاريخي شروع شوند.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس "ابراهيم مبارك قدم" در ديدار با شهردار گرگان به منظور تبادل نظر برروي زمينه هاي مشترك كاري، افزود: براي تحقق اين هدف در ابتدا بايد تسهيلات زندگي را در محلات تاريخي فراهم ساخت تا الگويي براي ديگر بخش هاي شهر شده و به عنوان شاخص فرهنگي و هويتي شهر مطرح شوند.
وي با بيان نقش ستاد بازآفريني شهري در حفظ و احياي بافت تاريخي شهرها، بر مهم و جدي گرفتن اين ستاد تاكيد كرد و افزود: تمام اين اتفاقات در شهر بدون خرد و كار جمعي، برگزاري جلسات كارشناسي و همفكري و تفاهم در اين موضوعات ميسر نخواهد شد.
مبارك قدم، تبديل ارزش هاي تاريخي شهرها را به مقاله و كتاب، راهي ديگر براي حفظ و احياي بافت هاي تاريخي شهرها دانست و گفت: اين اقدام نوعي سرمايه گذاري بلند مدت در بافت تاريخي شهرها است كه توليد ثروت را به دنبال دارد.
مديركل راه و شهرسازي گلستان با اشاره به ابعاد اجتماعی، اقتصادی محدوده ها و ظرفیت مناطق تاريخي شهرها، گفت: براي حفظ و احياي اين مناطق لازم است از مشارکت مردم و بخش خصوصي نيز، بهره برد.
وي ادامه داد: از مهمترین سیاست های مندرج در سند ملی بازآفرینی شهرها، مديريت ميان بخشي است كه از عهده یک دستگاه ساخته نیست و ضروری است تمام دستگاه های متولی همکاری کنند.
"حسين صادقلو" شهردار مركز استان نيز توسعه درون شهري را، نيازمند همكاري شهرداري با دستگاههاي اجرايي از جمله راه و شهرسازي بيان كرد و گفت: شهرداري گرگان تمام توان خود را براي تصويب هرچه سريع تر طرح تفصيلي شهر گرگان به كار بسته تا از بروز مشكلاتي كه با ايجاد فاصله بين طرح جامع و طرح تفصيلي بوجود مي آيد، جلوگيري شود.
اعلام آمادگي شهرداري گرگان براي هرگونه همكاري در جهت بهسازي سكونتگاههاي غيررسمي و مرمت و احياي بافت هاي قديم شهر از نكات مورد تاكيد ديگر شهردار گرگان در اين ديدار بود.