ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سومین نشست معاون شهرسازي و معماري با نمايندگان تشكل‌ها و كمپين‌های داوطلب بازسازی مناطق آسيب‌ديده استان كرمانشاه عصر شنبه ۱۱ آذرماه در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی تشکیل شد.

در این نشست که ریاست آن را محمدسعید ایزدی برعهده داشت، محمدجواد حق‌شناس معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سهرابی مدیرکل مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های مردم‌نهاد که بخشی از کمک‌های نقدی مردمی را برای کمک به زلزله‌زدگان در اختیار دارند در این نشست حضور به هم رساندند تا در مورد نحوه کمک‌رسانی صحیح به تصمیم‌گیری مناسب بپردازند.

بر اساس این گزارش، نتایج حاصل از نشست به ۶ تصمیم زیر منتج شد که شاملِ تشكيل شبكه همكاري مشترك بين نهادهاي تخصصي و داوطلب، دولت و بنياد و همچنين نهادها و سازمان‌های محلی، اولويت‌بخشی به سياست بازآفرينی شهری و روستايی مناطق آسيب ديده با مشاركت جوامع محلی، توجه ويژه به بازآفرينی كسب و كار و توليد اشتغال (بازآفرينی سازمان اقتصادی)، سازماندهی نهادهای اجتماعی (بازآفرينی سازمان اجتماعی) و بازآفرينی سازمان فضايی و كالبدی است.

همچنین، به روز رساني سند پايه توسعه منطقه (شهری و روستايی)، اطلاع‌رسانی شفاف و سهل از طريق سايت‌ها و ساير ابزارهای فضای مجازی و برگزاری كارگاه آموزشی ساخت مسكن موقت و همچنين معرفی الگوهای معماری بومی و محلی از دیگر تصمیماتی بود که در نشست فوق برای حصول به آنها افراد شرکت کننده به توافق رسیدند.

دکتر ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی در جلسه فوق در بخشی از گفتگوی خود با نمایندگان انجمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد، گفت: هدف ما از روز نخست تشکیل این جلسات این بود که بتوانیم شبکه‌ای از افراد را که با هدف مشترکی که همانا کمک به زلزله‌زدگان است در کنار هم جمع کرده و بتوانیم با ساماندهی از طریق مشارکت اعضا به نظام‌مندی مناسب دست یابیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بهره‌مندی از ایده‌های نو و شیوه‌های مهندسی رایج در دنیا بدون نگاه از بالا به پایین همواره موردنظر تشکیل شبکه‌ای از فعالان برای کمک به آسیب‌دیدگان زلزله و حوادث طبیعی بوده و هست.

دکترایزدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، حجم عظیمی از کمک‌های غیرنقدی مردمی در انبارها برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه وجود دارد که در معرض تخریب و نابودی هستند و اینها نشان می‌دهد که برنامه مشترکی وجود ندارد و به همین دلیل تشکیل فوری شبکه و تقسیم وظایف می‌تواند راهکار مناسبی باشد.

 

وی همچنین تصریح کرد: تشکیل گروه مشترک بین دولت، نیروهای محلی و انجمن‌های مردم‌نهاد به فوریت از اقداماتی است که در دستور آتی قرار خواهد گرفت.

بر اساس آمار اعلام شده، نمایندگان تشکل های فوق بیش از ۱۰ میلیاردتومان کمک‌های نقدی مردمی را در اختیار دارند که برای بازسازی مناطق اسیب‌دیده از زلزله هزینه خواهند کرد. 

گفتنی است در نشست فوق نمایندگان تشکل‌هایی از جمله پويش كپر و كولمان، جمعيت امام علی (ع)،  انجمن فارغ‌التحصيلان دانشگاه صنعتی‌شريف، مهندسان مشاور تدبير شهر (بنياد توسعه همكاری‌های استان)، بنياد مسكن انقلاب اسلامي، موسسه پژوهشي كودكان دنيا، جامعه ياوري فرهنگی، موسسه مهر گيتی، كانون معماران معاصر، هفت هشتاد و جمعی از علاقمندان حضور به هم رساندند.