در نشست مشترك راه و شهرسازي با اداره كل فني و حرفه اي بر تعامل هر چه بيشتر فني و حرفهاي با ستاد بازآفريني پايدار شهري جهت ارايه خدمات در سكونتگاههاي غيررسمي استان در قالب يك برنامه مدون و قابل اجرا در سال جاري به منظور توانمندسازي ساكنين اين محلات تاكيد شد.
به گزارش روابط عمومي شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازي استان كرمان، مدير كل فني و حرفه اي استان در اين جلسه كه با حضور مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، رئيس اداره عمران و بهسازي شهري اداره كل راه و شهرسازي استان، رئيس اداره بهزيستي شهرستان كرمان و همچنين تعدادي از معاونان و كارشناسان اداره كل فني و حرفه اي استان در محل دفتر مدير كل اداره فني و حرفه اي استان برگزار شد، گفت: اداره كل فني و حرفه اي جهت انجام هر گونه اقدامي در سكونتگاههاي غير رسمي در راستاي وظايف ذاتي خود آماده همكاري به صورت مشاركتي با ساير دستگاهها مي باشد.
مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري نيز به معضلات فراوان اين محلات اشاره كرد و گفت: با توجه به اين كه ساكنين اين محلات در ارتباط با سايرين مي باشند آسيب هاي اجتماعي اين مناطق دامنگير سايرين نيز خواهد شد بنابراين بايد دستگاهها در حد توان جهت برآورده ساختن نياز ساكنين اين مناطق گام بردارند.
روحي ادامه داد: بنابراين در سال جاري دستگاهها بايد بر اساس الويت مطرح شده از سوي كلينيك ها اقدامات خود را انجام دهند و برنامه هايي ارايه دهند كه قابل اجرا باشد تا موجب بياعتمادي ساكنان اين محلات نگردد.
رئيس اداره عمران و بهسازي شهري اداره كل راه و شهرسازي استان با اشاره به تشكيل كارگروه اجتماعي ، فرهنگي و بهداشتي گفت: اداره كل بهزيستي استان نسبت به استقرار چهاركلينيك مددكاري اجتماعي در محلات هدف اقدام نموده است كه اين كلينيك ها در ارتباط نزديك با ساكنين محلات مي باشند و جهت ايجاد يك برنامه منسجم و جلوگيري از دوباره كاري لازم است دستگاهها اقدامات خود را با محوريت كلينيك ها ارائه دهند.
مهندس عباس طوفان در خصوص نحوه عملكرد كلينيك ها گفت: هدف ، استفاده از طرحي روشمند بود و در اين خصوص مقرر شد از روش پايين به بالا كه يك الگوي جهاني مي باشد استفاده كنيم در اين روش مردم با محوريت كلينيك ها خود پيگير امور مي شوند و در نتيجه دستگاهها هزينه كمتري در اين روش پرداخت مي كنند.
رئيس اداره بهزيستي شهرستان كرمان نيز در اين نشست گفت: دستگاهها بايد بر اساس مصوبه جلسات كارگروه با نماينده مردم همكاري كنند تا دلسردي و بي اعتمادي در بين ساكنين ايجاد نشود.
عليرضا وحيدزاده افزود: در اين راستا با توجه به نيازسنجي انجام شده توسط كلينيك ها دو الويت ساكنين شامل صدور مجوز جهت ايجاد كارگاه هاي فني و حرفه اي در محلات و برگزاري دورههاي آموزشي كسب و كار و مشاغل خانگي مي باشد.
بر اساس اين گزارش در پايان اين نشست مقرر شد جلسه اي در اداره كل فني و حرفه اي استان با حضور كلينيك ها جهت آشنايي كلينيك ها با پتانسيل ها و ظرفيتهاي اين اداره كل برگزار شود و جهت مشاوره و هدايت شغلي ساكنين محلات بر اساس نياز بازار كار ، مشاوري از اداره كل فني و حرفه اي يك روز در هفته در كلينيك ها مستقر گردد.
همچنين برگزاري جلسات هدفمند با اصناف توسط كلينيكها در راستاي حوزه شاگرد – استادي ،برگزاري جلسهاي مشترك با حضور بسيج سازندگي و كميته امداد امام خميني (ره) جهت استفاده از پتانسيل هاي و ظرفيت هاي اين دستگاهها و پيگيري جهت حمايت مالي از آموزشگاههاي آزاد مستقر در محلات هدف از جمله مصوبات ديگر اين نشست بود.