ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از تشکیل خانه محله در محدوده های ستاد بازآفرینی استان خبرداد و گفت:بازآفرینی ها باید با مشارکت مردم و ارائه خدمات توسط دستگاه همراه شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از خبرگراری مهر  ، امیر قادری شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان در سنندج با بیان اینکه این ستاد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، گفت: در این حوزه در ابتدای راه قرار داریم و نهادینه شدن اهداف این ستاد زمانبر است ولی مدیران باید با حساسیت، نگاه و رویکرد جدیدی، اهداف ستاد را به پیش ببرند.

وی تشکیل خانه محله در محلات هدف را نخستین اقدام در بازآفرینی محدوده های مد نظر خواند و عنوان کرد: بازآفرینی ها باید با مشارکت مردم و ارائه خدمات توسط دستگاه های مرتبط و با هدف ارتقای شاخص های کیفیت زندگی همراه شود.

وی با بیان اینکه محلات مورد نظر برای بازآفرینی، دارای فرمول های مخصوص به خود خواهند بود،بیان کرد: انتظار و مطالبه استان، آماده سازی و معرفی چندین پروژه در این راستا توسط شهرداری ها به منظور ارائه به مسئولان کشورزی و با هدف جذب و هزینه کرد اعتبارات در حوزه بازآفرینی شهری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با یادآوری تعیین شهرهایی در استان کردستان به عنوان پایلوت، این امر را تجربه جدیدی در کل کشور و به همراه برگزاری همایش بین المللی سکونتگاه های فقیرنشین شهری به میزبانی کردستان، نشان دهنده فعالیت های مثبت ستاد بازآفرینی استان دانست.

قادری عنوان کرد: با وجود اعتبارات محدود باید دستگاه های مختلف خود را با سیاست های ستاد ملی و استانی بازآفرینی هماهنگ کرده و اعتبارات به صورت یکپارچه هزینه شود.

وی افزود: طرح های به تصویب رسیده در کمیسیون ماده ۵ باید ملاک عمل شهرداری ها در شهرهای استان قرار گرفته و اجرا شوند.

وی با تاکید بر اینکه امروزه پدیده حاشیه نشینی در تمام نقاط دنیا وجود دارد، اظهارداشت: باید با خرد جمعی و استفاده از مشارکت  مردم، مشکلات ساکنان این بافت ها را به حداقل رساند.

در پایان این جلسه مقرر شد دستگاه های مرتبط با موضوع بازآفرینی، گزارش اقدامات انجام شده از سال ۱۳۸۸ تاکنون را به دبیرخانه ستاد تحویل دهند.

همچنین قرار شد دبیرخانه ستاد در استان، نسبت به جمع بندی فعالیت های صورت گرفته در خصوص بندهای تکلیفی اعلام شده از سوی سازمان عمران و بهسازی کشور، اقدام تا در حضور وزیر ارائه شود.

تصویب طرح تشکیل خانه های محله در موضوع ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان و لزوم عملیاتی شدن طرح های موضوعی و موضعی پیرامون طرح های توسعه شهری توسط شهرداری ها از دیگر مصوبات این جلسه بود.