به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران محورهای بحث و گفتگو در این جلسه، هم اندیشی پیرامون توسعه جامعه محلی با رویکرد پایداری روستا و کاهش بافت های حاشیه ای و همچنین چگونگی تشکیل کارگروه های استانی و نقش آنها در توسعه جامعه محلی بود.
در این جلسه هریک از اعضای کارگروه به فراخور تجربیات، پیشنهادهایی را در این زمینه بیان کردند: اطلاع رسانی حوزههای همکاری و ارتباطی وزارتخانهها و نهادهای دولتی با سمنها، ارائه تجربیات موفق در زمینه فنی وحرفهای، لزوم بازنگری سیاستهای برخورد با بافت های حاشیه ای و تشکیل خانه بهداشت در روستاهای کمتر از 100 خانوار.
در ادامه خانم دکتر عرفانیان سلیم؛ عضو هیأت مدیره شرکت مادرتخصصی عمران و بهسازی شهری ایران نیز ضمن تاکید بر اهتمام وزارت راه و شهرسازی به فعالیت کارگروه تشکل های مردم نهاد و هم افزایی و اثربخشی اقدامات، به پیشینه تعامل شرکت با سازمان های مردم نهاد اشاره مختصر داشتند و مقرر شد در جلسه بعد کارگروه گزارش تفصیلی از عملکرد شرکت در این زمینه ارائه گردد.
آقای مهندس مصطفایی؛ مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار نیز ضمن ارائه توضیحات درباره ساختار و اهداف ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، به منظور تحقق اهداف و گسترش هرچه بیشتر فعالیتهای کارگروه، به تشکیل کارگروههای استانی تاکید داشتند.
آقای دکتر جمالی مدیرکل سازمانهای مردم نهاد سلامت وزارت بهداشت تجربیات ارزنده این وزارتخانه در استان سیستان بلوچستان و به لزوم تعامل و همکاری نهادهای دولتی در توانمندسازی محدودهها و محلههای هدف اشاره کردند.
در ادامه خانم شهریاری؛ نماینده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، امکان بهرهمندی از تجارب تشکلهای مرتبط و همکار با سازمان (921سمن در قالب سه شبکه) را بیان نمودند.
در پایان مقرر شد جلسات کارگروه بصورت مستمر و دوبار در ماه در خانه گفتمان شهر و معماری تهران (وارطان) برگزار گردد.