رییس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران از حضور 380 دستگاه اجرایی در اولین دوره ملی آموزش بازآفرینی شهری پایدار خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، حبیب خراسانی در اولین دوره ملی آموزش بازآفرینی شهری پایدار با بیان اینکه در برنامه بازآفرینی شهری باید سیاست و راهبرد جدیدی در توسعه شهری به کار گرفته شود، اظهار کرد: با توجه به اتفاقات چند دهه اخیر به ویژه در بافتهای فرسوده و حاشیه شهرها، طرح بازآفرینی شهری در حوزه تصیمات دولتی تغییر کرده و تبدیل به سیاستی شده که تمام دستگاهها باید برای اجرای هر چه سریعتر آن، دخالت کنند.
وی با بیان اینکه در راستای تغییر رویکردها، شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به شرکت بازآفرینی شهری ایران تغییر ماهیت داده، افزود: در حال حاضر شرکت بازآفرینی شهری ایران دیگر اقدامات اجرایی انجام نمیدهد و به شرکتی سیاستگذار تبدیل شده است.
رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: این اتفاق باید در تمامی شهرهای ایران رخ دهد و به یک راهبرد واحد و اصلی تبدیل و مختصات علمی و تخصصی آن مشخص شود.
خراسانی با اشاره به اینکه برای اجرای طرح بازآفرینی شهری باید با یک سیاستگذاری واحد پیش رفت، گفت: دولت، مجلس و شورای نگهبان باید در اجرای هر چه سریعتر این طرح حمایتهای لازم را انجام دهند. طبق ماده 7 طرح بازآفرینی شهری، اجرای این طرح جزء وظایف اصلی تمامی دستگاههاست.
رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی شهری تأکید کرد: در ماده ۷ آیین طرح بازآفرینی شهری، تمام دستگاهها از جمله شهرداریها مکلف هستند برای جلب مشارکتهای مردمی، برنامهریزیهای لازم را انجام و اطلاعرسانی و آموزش را در دستور کار خود قرار دهند.
وی با تاکید بر اینکه در بحث بازآفرینی شهری تمام دستگاهها وظایفی دارند که باید انجام بدهند، اظهارکرد: هر اقدام مشترکی بدون اینکه به یک نقطه واحد برسد، امکان محقق شدن ندارد بنابراین در اولین گام نیازمند آموزش و برنامهریزی در تمام امور هستیم.
خراسانی با اشاره به برگزاری اولین دوره ملی آموزش بازآفرینی شهری پایدار، گفت: در فعالیت های شرکت بازآفرینی شهری ایران آموزش و برنامهریزی در اولویت قرار گرفته است.
رئیس مرکز مطالعات شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه تمام دستگاههای اجرایی در ستاد بازآفرینی شهری عضویت دارند، افزود: برای موفقیت در بازآفرینی شهری چه در سطح ملی و چه در سطح استانی نیازمند آموزش هستیم.
وی با اشاره به اینکه در سطح ملی و استانی شهردارها و فرمانداران به عنوان دبیران و روسای ستادهای بازآفرینی آموزشهای لازم را انجام میدهند، گفت: 380 دستگاه اجرایی در اولین دوره ملی آموزش بازآفرینی شهری پایدار حضور یافتهاند.
رییس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری، ادامه داد: دوره آموزشی بازآفرینی شهری پایدار با رویکرد جدید در حال برگزاری است و 1250 نفر از کل دستگاههای عضو ستاد بازآفرینی شهری که 80 شهردار نیز جزو آنها هستند در این دوره حضور دارند.
وی با بیان اینکه اینکه دستگاهها به صورت داوطلبانه در دوره ملی آموزش بازآفرینی شهری پایدار ثبتنام کردهاند، بر نقش مهم رسانهها در موضوع فرهنگسازی،آموزش، ترویج برنامه بازآفرینی شهری تاکید کرد.