سومین کنفرانس بناهای بلند با اشاره به شفافیت برگزاری کنفرانس بناهای بلند در راستای توسعه پایدار شهری گفت: با توجه به شرایطی که در حال حاضر کشور ما از نظر بحرانهای طبیعی همچون بحران آب پیش رو دارد، تمرکز این کنفرانس بر شهرهای سبز و استفاده از بهینه مصرفکردن آب در ساختمانها و شهرها است و پایداری شهرها را از این منظر مورد توجه قرار میدهد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، نشست هماندیشی استادان، مدیران و صاحبان حوزه صنایع ساختمان امروز ۸ دی ماه در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی با حضور حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی و دبیر علمی سومین کنفرانس بناهای بلند، سیدمحمد بهشتی رئیس سومین کنفرانس، منوچهر شیبانی اصل مدیرکل دفتر توسعه مهندسی و فعالان صنعت ساختمان در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
در این نشست هماندیشی، مهندس سیدمحمد بهشتی رئیس سومین کنفرانس بناهای بلند با ابزار خرسندی از برگزاری پیشجلسه سومین نشست کنفرانس بناهای بلند برای آغاز به کار سومین کنفرانس در ۲۸ تا ۳۰ دیماه سال جاری، گفت: طی مسیر طی شده و بررسی و تحلیل اجرای نخستین و دومین کنفرانس بناهای بلند میتواند موقعیت امروزی ما را به روشی موثر ترسیم کند.
رئیس سومین کنفرانس بناهای بلند ادامه داد: پیش تر این سوء تفاهم وجود داشت که مقصود از برگزاری کنفرانس بناهای بلند توطئهای برای مخالفت با ایجاد و ساخت بناهای بلند با ضابطه در کلانشهرهای کشور است که نهایتا دو دوره برگزاری کنفرانس نشان داد که چنین موردی اصلا وجود نداشته است.
مهندس بهشتی تاکید کرد: برگزاری دو دوره کنفرانس بناهای بلند نشان داد که عمده مقصود از پرپایی کنفرانس، شناسایی وجوه مختلف موضوع بناهای بلند است که در کنار هم به شفافیت این وجوه کمک کند و مانع این شود که موضوع در تاریکی و بدون تحلیل و بررسی دنبال شود.
وی با اشاره به اینکه در کنفرانس سوم، همکاری گسترده هبیتات مشهود است و با توجه به اینکه در هبیتات ۳ که ایران نیز حضور داشت به موضوع شهرهای سبز پرداخته شد، گفت: تمرکز این دوره از کنفرانس بر موضوع شهر سبز و سبزی در بنا و شهر است. همچنین با توجه به شرایطی که در حال حاضر کشور ما از نظر بحران های طبیعی پیش رو دارد علی الخصوص بحران آب که بر آینده و سرنوشت شهرهای ما تاثیر فراوانی خواهد گذاشت تمرکز این کنفرانس بر شهرهای سبز و استفاده از بهینه مصرفکردن آب در ساختمانها و شهرها است و پایداری شهرها را از این منظر مورد توجه قرار میدهد.
رئیس سومین کنفرانس بناهای بلند، گفت: اینکه ما قبل از بحران، شرایط را پیشبینی کرده و با دانش و کمترین آسیب از بحران، به استقبال شرایط بحرانی برویم اهمیت بسزایی دارد.
مهندس بهشتی برگزاری چنین کنفرانسهایی را در کشور و تداوم آنها را که با دانش و جمعبندی از وضعیت موجود است، نقطه عطفی برای رویارویی با بحران خواند و افزود: پیشبینی بحران و ارایه راهکارها و تجهیز کردن در برابر بحرانها می تواند در هنگام وقوع بحران، خسارات ناشی از آن را کاهش دهد و باعث شود تا مسئولان ارشد، سنجیدهتر عمل کنند.
رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور، گفت: ما به اقتضای شرایطی که در آن به سر میبریم به سراغ موضوعهای مهمی که سرنوشت و آینده شهرها به آن بستگی دارد می رویم و در این راه و در سومین کنفرانس نیز از تجربیات هبیات بهره میبریم. در این دوره همچنین به نقش صنایع وابسته به ساختمان اهمیت زیادی داده شده و همچنین تلاش شده تا فعالیت هایی که در این راستا انجام میشود و مطالعات در فضای رسمی و دولتی محبوس نشود و در جامعه و در بین مردم به نقد گذاشته شود.
وی افزود: تداوم در مطالعات و فعالیتهایی که در مواجهه با بحران های پیش روی شهرسازی کشور وجود دارد بسیار حائز اهمیت است و امید است تا از سومین کنفرانس بناهای بلند، بیشترین بهره را ببریم.
گفتنی است، سومین کنفرانس بناهای بلند به دبیری علمی دکتر حامد مظاهریان معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی و به ریاست مهندس سیدمحمد بهشتی و جمعی از اندیشمندان و صاحبنظران عرصه معماری، شهرسازی و ساخت و ساز کشور، ۲۸ تا ۳۰ دی ماه در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران برگزار خواهد شد