ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

سید مجتبی علوی مقدم معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران، در ششمین جلسه از سلسله نشست های تخصصی، توجیهی و برنامه ریزی دفاتر تسهیل گری طرح بهسازی و بازآفرینی محلات هدف بافت پیرامون حرم مطهر رضوی گفت: به منظور پیشگیری از موازی کاری و اقدامات جزیره ای و همچنین همسان سازی اقدامات دستگاه های مختلف در جهت پیشبرد اهداف و چشم اندازهای شرکت بازآفرینی شهری ایران، دفاتر تسهیلگری محلات باید به عنوان مرجع تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مختلف دست اندرکار در امر بهسازی و بازآفرینی محلات هدف مدنظر قرار گیرند.

 به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، علوی مقدم با اشاره به تشکیل هیئت های اجرایی بازآفرینی شهری در استان ها گفت: هیئت اجرایی بازآفرینی شهری استان ها متشکل از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، مدیرکل راه و شهرسازی و شهردار است و هرگونه تصمیم گیری در زمینه بازآفرینی سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های ناکارآمد برعهده این هیئت ها خواهد بود. البته  این هئیت ها تحت نظر استاندار فعالیت می کنند.

او با بیان اینکه هرگونه تصمیم گیری در زمینه بازآفرینی سکونتگاه‌های غیر رسمی و بافت‌های ناکارآمد برعهده این هیئت ها خواهد بود، افزود: اختیارات شرکت بازآفرینی شهری ایران به هئیت اجرائی بازآفرینی شهری استان ها واگذار می شود تا بتوانند سریعتر و دقیق ترتصمیم گیری و عملیاتی کنند. به عبارت دیگر این دفاتر در اجرای برنامه های مدیریت شهری در بازآفرینی محلات هدف نقش محوری را دارند.

علوی مقدم با اشاره به اینکه در محلات هدف تنها باید یک دفتر تسهیل گر از سوی دستگاه های حاکمیتی مستقر باشد در ادامه گفت: با استفاده از ظرفیت و توان متخصصان، معتمدین و تشکل های مردمی هر محله در ترکیب مشورتی اعضای این دفاتر باید کوشید تا بستر زمینه گسترش مشارکت شهروندان در طرح های بازآفرینی و مردم محور کردن این طرح ها فراهم آید .

معاون عمران و بهسازی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران، با بیان اینکه تهیه پیوست های اجتماعی و فرهنگی در طراحی و اجرای برخی از پروژه های بازآفرینی شهری در گذشته به عنوان یکی از نواقص مهم مطرح بوده است، گفت: شناخت ظرفیت های اجتماعی، فرهنگی و بررسی دقیق معضلات و چالش های پیش روی اجرای طرح ها از دیدگاه شهروندان و ساکنین محلات هدف، باید مورد توجه دفاتر تسهیل گری باشد، تا با احصاء این موارد و بررسی همه جانبه آن ها با هماهنگی و همکاری مشاوران و متخصصان، در تهیه پیوست های فرهنگی و اجتماعی طرح های بازآفرینی محلات هدف مورد استفاده قرار گیرد.