مديركل راه و شهرسازي استان اردبيل بر لزوم استفاده از توان نظام مهندسي ساختمان در مقاوم سازي سكونتگاههاي غيررسمي در شهرها تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازي استان اردبيل، خليل محبت خواه در نشست تخصصي مديران و دانشگاهيان با موضوع تاب آوري شهري كه در سالن جلسات اين اداره كل برگزار شد با بيان اين مطلب گفت: در راستاي برنامه هاي طرح جامع بازآفريني شهري، كليه دستگاههاي ذيربط در فرآيند بازآفريني پايدار محلات هدف بايستي با تعامل و مديريت يكپارچه در راه رسيدن به اهداف تبيين شده اين طرح تلاش نمايند.
وي افزود: استفاده از توانايي هاي نظام مهندسي و اعضاي اين سازمان مي تواند نقش مهمي در روند بازآفريني و بازيابي هويت شهري با معماري ايراني – اسلامي ايفا كند.
محبت خواه با بيان اينكه مديريت شهري در خصوص سكونتگاههاي غيررسمي شهرها به نوعي مقابل عمل انجام شده قرار گرفته است اظهار داشت: در هرحال زندگي در اين نقاط جان گرفته و مديران شهري استان به ناچار بايد با جلوگيري از ادامه روند توسعه اين مناطق، نسبت به كنترل و بازآفريني اين سكونتگاهها طبق برنامه هاي مدون اقدام نمايند.
وي بر ايجاد و تقويت كانال مشترك همكاري بين دستگاههاي اجرايي مرتبط در اين امر تاكيد كرد و گفت: دستگاههاي ذيربط بايد با تعيين محلات هدف و شفاف سازي مشكلات اجتماعي، بهداشتي و اقتصادي در اين نقاط و استفاده از مطالعات قبلي انجام يافته نسبت به تدوين برنامه مديريت شهري اقدام نمايند.
مديركل راه و شهرسازي استان اردبيل همچنين به اعطاي تسهيلات نوسازي و بهسازي بافتهاي فرسوده اشاره كرد و افزود: تعداد يك هزار و 500 مورد تسهيلات براي بهسازي بافت هاي فرسوده استان در نظر گرفته شده است كه درحال حاضر ثبت نام از متقاضيان در حال انجام مي باشد.
در ادامه اين جلسه اعضاي هيئت عملي دانشگاه محقق اردبيلي مقالاتي را درخصوص بحرانهاي موجود در سكونتگاههاي غير رسمي شهرها ارائه نمودند.