مدیركل راه و شهرسازی گلستان گفت:از ویژگی های ممتاز طرح آفتاب، مشاركت مردم و بخش خصوصی است.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و یهسازی شهری ایران به نقل از نقل از اداره روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی استان گلستان، ابراهیم مبارك قدم در بازدید از روند اجرای طرح آفتاب گرگان با اشاره به میزان مشاركت مردمی در ساخت این پروژه، افزود: حدود ۵۰ درصد سهام این پروژه در اختیار ساكنان منطقه است كه اراضی آنها به عنوان سهم ساكنان منطقه در نظر گرفته شده است.
به گفته وی، با ساخت پروژه آفتاب در محدوده بافت فرسوده گرگان، مركز این شهر با كمك مردم و با حداقل مداخله دولت نوسازی می شود.
وی، بر تسریع در اجرای پروژه برای پاسخگویی مناسب به شهروندان تاكید كرد و خواستار تامین پاركینگ پروژه و مسیرگشایی معابر طرح تفصیلی شد.
مدیركل راه و شهرسازی گلستان در ادامه با بررسی جزئیات از جمله مسجد پروژه، بر ساخت این مسجد با رعایت معماری اسلامی و بومی شمال كشور و همچنین تامین فضای باز شهری مناسب اشاره كرد.
پروژه آفتاب گرگان از جمله طرح های وزارت راه و شهرسازی در جهت نوسازی و ارتقای سطح زندگی مردم در بافت های فرسوده است كه در سال ۱۳۸۵، مصوبه كمیسیون ماده ۵ استان را در زمینی به مساحت بالغ بر پنج هكتار و در قالب ۸ بلوك تجاری، مسكونی، مذهبی، فرهنگی، خدماتی و ورزشی، اخذ كرده است.
این پروژه، مابین خیابان سرخواجه و خیابان امام خمینی (ره) (تقاطع چهارراه میدان) شهرستان گرگان مركز استان شمالی گلستان واقع است.
بازدید از سكونتگاه غیررسمی منطقه قلعه حسن گرگان نیز، بخش دیگری از برنامه های این روز مدیركل راه و شهرسازی گلستان بود.
طی این بازدید، مبارك قدم از مسوولان و كارشناسان ذیربط خواست كه برای ارتقای كیفیت زندگی ساكنین این محدوده، برنامه ریزی های لازم را انجام دهند.
در استان گلستان ۴۰۵ هكتار سكونتگاه غیررسمی شناسایی شده كه ۲۵۵ هكتار آن در شهر گرگان واقع شده است.