معاون وزیر و راه و شهرسازی گفت: هدف ما در ساخت و سازها ایجاد سازوکارهای دولتی که به افزایش تصدیگری دولت بینجامد، نیست.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، سید محمد پژمان در سفری که به منظور بازدید از پروژه های بازآفرینی شهر اراک انجام داد، اظهارکرد: هماهنگی هایی به منظور ایجاد پیوند بین پروژه ها و بافت ها انجام شده است، به نحویکه از بافت های هم جوار برای نوسازی و تولید واحدهای مسکونی استفاده شود و عرصه های آنها مجددا در اختیار قرار بگیرد.
وی با اشاره به ضرورت همکاری مردم در نوسازی بافت های فرسوده، بیان کرد: سیاست اصلی دولت در نوسازی بافت ها کاهش نارسایی ها و مشکلات و ارتقا کیفیت زندگی مردم است و دولت در این زمینه نگاه منفعت طلبی و سودجویی وجود ندارد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، گفت: وقتی سیاست ما بهبود زندگی مردم است باید این اطمینان را به مردم بدهیم تا مطمئن شوند اقدامات ما از بعد سرمایه گذاری و به منظور سود جویی نیست. گرچه کسانی که در این زمینه ما را همراهی می کنند و در راستای اجرای پروژه ها وقت، انرژی و سرمایه می گذارند، باید سود معقولی را ببرند.
وی با تاکید بر اینکه دولت و دستگاه های مدیریت شهری تمام ظرفیت و فرصت های خود را به منظور بازآفرینی بافت های فرسوده بسیج کرده اند، افزود: قطعا سازندگان با تجربه و افراد منصف نیز در کنار ما قرار می گیرند تا کار باکیفیت و با قیمت مناسب تهیه کنیم و در کاهش هزینه های ساخت واحد های مسکونی موفق شویم.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهارکرد: ما قطعا در اقدامات خود خصوصا در بخش احداث بنا تحت هیچ شرایطی از ایمنی و رعایت مقررات ملی ساختمان حتی یک میلیمتر هم فاصله نمی گیریم و حتی برای اقشار ضعیف نیز با بهترین کیفیت و ایمنی کامل به طوریکه در هنگام وقوع حادثه هیچ مخاطره ای آنها را تهدید نکند، فعالیت خواهیم کرد. در خصوص آیتم های دیگر ساختمانی که بیشتر نازک کاری ساختمان را در بر می گیرد نسبت به توان خود و متناسب با وسع مردم منطقه عمل خواهیم کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اساس کار ما ایجاد رفاه و ثروت بیشتر برای مردم است، تاکید کرد: همه کسانی که با ما همکاری می کنند باید بدانند هم رفاه و هم ثروتشان افزایش پیدا می کند.
پژمان گفت: به طور طبیعی با تامین سرانه های خدماتی و بهبود شرایط زیرساختی، شرایط مناسبی را ایجاد خواهیم کرد تا مردم در تراز میانگین شهر باشند و احساس تبعیض و تفاوت به آنها دست ندهد.
وی افزود: نباید از این موضوع غافل شد که یکی از نارسایی های مناطق فرسوده عدم توانمندی خانواده هاست و حتی اگر مساکن و محله های نو ایجاد شود تا خانواده ها در ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی توانمند نشوند ما به هدف مطلوب خود که بازآفرینی است، نرسیده ایم.
وی با اشاره به اینکه در زمینه ساخت و سازها، بنای ما بر ایجاد سازوکارهای دولتی که به افزایش تصدی گری دولت بینجامد نیست، تصریح کرد: هم اکنون مکانیزم هایی ایجاد شده که جمعی از اهل فن و تجربه، مدیران و صاحبان امکانات و منابع به میدان آمده اند و دولت نیز امکاناتی را در اختیارشان قرار داده تا با تشریک مساعی نوسازی بافت های فرسوده با سهولت امکان پذیر شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: امیدواریم با تسهیلات ارزان قیمتی که در زمینه تصرفات مردم که عمدتا با کسب اجازه و دریافت رسمی مجوز نبوده، ارائه می دهیم، امکان دریافت سند برای کسانی که با ما همراهی می کنند، فراهم شود.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: نوسازی بافت ها با گونه های مختلف نیازمند عزم ملی است و ضرورت دارد همه نهادها و ارکان نظام به این موضوع کمک کنند و همه دستگاه ها بسیج شوند تا این کار با موفقیت انجام شود.
پژمان در پایان خاطرنشان کرد: دولت و دستگاه ها باید با همه ظرفیت و توان خود بیایند و به فکر کسب سود نباشند تا شاهد از بین رفتن نارسایی های مختصری که در برخی بافت ها وجود دارد، باشیم.