ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در ششمین جلسه ستاد استانی بازآفرینی شهری پایدار بیان کرد: هدف دفاتر تسهیل‌گری، مشارکت هرچه بیشتر مردم در مدیریت شهر است.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ، در ششمین جلسه ستاد استانی بازآفرینی شهری پایدار در سال ۹۵ که با حضور مدیران دستگاه‌های مرتبط و به ریاست معاون امور عمرانی استانداری قم تشکیل شد، محسن بهشتی طی سخنانی هدف از بازآفرینی در محلات کم برخوردار و بافت‌های فرسوده شهری را ارتقاء کیفیت زندگی مردم عنوان کرد و گفت: برای فرهنگ‌سازی این امر مهم و ارائه مشاوره به مردم و راهنمایی آنان، دفاتر تسهیل گری در محلات فرسوده مستقر خواهند شد.

وی افزود: در همین راستا اولین دفتر تسهیل گری در محله قدیمی باغ پنبه مستقر شده و مردم این محله می‌توانند با مراجعه به این دفتر مشاوره‌های لازم را در خصوص بهسازی و بازسازی محله خود دریافت نمایند.

وی گفت: ورود مشاور و سایر دستگاه‌ها به محلات باعث تشویق مردم خواهد شد و از تردد و سردرگمی مردم در ادارات مختلف جلوگیری می‌نماید.

معاون امور عمرانی استانداری توجه به مسائل بهداشتی درمانی، فرهنگی اجتماعی و اقتصادی مردم در محلات را بیان کرد و گفت: قطعاً خروجی کارهای عمرانی بدون توجه به سایر ابعاد مورد مطالبه مردم میسر نخواهد شد.

وی اطلاع‌رسانی از اقدامات، برای اطلاع مردم در سایر محلات را ضروری خواند و گفت: اطلاع‌رسانی گسترده از اقدامات، زمینه پیش آگاهی مردم سایر محلات را فراهم می‌کند تا در محلات بعدی در فرصت کمتری اقدامات به نتیجه مطلوب برسد.

در این جلسه رئیس مرکز بهداشت استان با ارائه گزارشی از پروژه‌های بهداشتی درمانی در محلات هدف بازآفرینی گفت: ۵۵ پایگاه سلامت و ۱۹ مرکز جامع سلامت شهری در مناطق حاشیه‌نشین خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ارائه می‌دهند.

وی افزود: در همین راستا بر اساس تفاهم‌نامه وزیر بهداشت و درمان با استاندار قم، ۶۵ واحد بهداشتی و درمانی نیز احداث خواهد شد.

در ادامه، گزارش شهرداری قم در زمینه بهسازی و روکش آسفالت سطوح معابر بافت‌های فرسوده و ورودی‌های شهر قم ارائه گردید که عنوان شد: در ۷ ماهه اول امسال ۱۵۸ هزار تن آسفالت در معابر و شوارع مناطق ۸ گانه شهر قم استفاده شده است.

حسن صبوری مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز از آمادگی همکاری این اداره کل با شهرداری در زمینه آسفالت معابر و شوارع شهر قم خبر داد و در ادامه در خصوص دفاتر تسهیل گری اظهار کرد: هدف دفاتر تسهیل‌گری، تسهیل در مدیریت شهر بوده و این امر به مشارکت هرچه بیشتر مردم وابسته است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم در پایان از اهمیت گسترش دفاتر تسهیل‌گری در سایر مناطق شهر قم گفت و بیان کرد: دفاتر تسهیل گری باعث برون‌سپاری و کوچک‌سازی ادارات ذی‌ربط شده و موجب می‌شود مردم به مثابه شهروند مسئول در اداره محلات خود سعی مجدانه داشته باشند که این مسئله هم به لحاظ اقتصادی و هم از نظر اجتماعی تبعات بسیار سودمند و مفیدی در پی خواهد داشت.