ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

 

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران از تبدیل شدن تمامی ادارات عمران و بهسازی کشور به یک معاونت جدید خبر داد و گفت: به دنبال این اتفاق تمامی مسئولیت‌های حوزه ارتقای کیفیت زندگی به ادارات عمران و بهسازی در آینده‌ای نزدیک واگذار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران به نقل از  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی دکتر محمدسعید ایزدی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران وبهسازی شهری ایران در نشست با مدیران کل ادارات عمران  و بهسازی استان‌های کشور از تغییر جایگاه این ادارات در سطح کشور خبر داد و گفت: قرار است براساس موافقت‌های انجام شده تمامی اداراه‌های عمران و بهسازی به یک معاونت تبدیل شده و بدین طریق فعالیت‌های حوزه نوسازی و بهسازی شهری را دنبال کنند.

 دکتر ایزدی همچنین با بیان اینکه به دنبال این اقدام نام عمران و بهسازی در آینده‌ای نزدیک به عمران و بازآفرینی در مقیاس ملی تغییر خواهد کرد گفت: در این راستا وظیفه رسیدگی به تمامی مباحث در حوزه ارتقای کیفیت زندگی در مقیاس شهری مانند بحث مسکن به این بخش واگذار شده که بدون شک موفقیت در این عرصه نیز مستلزم آمادگی و همکاری تمامی استان‌ها خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه راه‌اندازی شبکه همکاری و برگزاری ستادهای بازآفرینی استانی را یکی از کلیدی‌ترین اقدامات انجام شده در حوزه عمران و بهسازی خواند و گفت: بدون شک ستاد استان‌هایی که تاکنون فعال بوده‌اند متوجه محاسن آن شده و شاهد همراه شدن دستگاه‌ها در پیشبرد پروژه‌های بازآفرینی بوده‌اند.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران مشخص شدن شهرهای مشمول برنامه‌های نوسازی، محلات موردنظر در شهرهای هدف، اقدامات لازم برای عملیات بهسازی، اولویت برنامه‌ها برای پیشرفت پروژه‌ها، نقش و سهم هریک از دستگاه‌های دخیل را موضوعات مهم در آغاز برنامه‌ها دانست و گفت: تمامی ستادهای بازآفرینی همچنین باید پس از مشخص کردن این موارد راهکار لازم برای چگونگی نهادینه شدن اقدامات و سیاست‌ها در هر شهر را نیز تعیین کرده و اعلام کنند.

وی با تأکید براین نکته که برخی از اقدامات نوسازی و بهسازی شاید چهره فیزیکی خاصی نداشته باشند ولی بدون شک بسیار تأثیر گذار هستند گفت: راه‌اندازی صندوق‌های خرده وام، ایجاد دفاتر تسهیل گری، آموزش مهارت‌های پایه، ایجاد خانه‌های محله، اطلاع رسانی، نشست با هیأت امنا و روشنایی معابر ازجمله همین اقدامات است که با وجود ظاهر ساده، تأثیری چشمگیر خواهد داشت.

 

دکتر ایزدی در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به این مطلب که ما نمی‌خواهیم همه اقدامات در این حوزه به دوش یک دستگاه باشد افزود: تشکیل جلسات بازآفرینی در استان‌ها بسیار مهم است، ادارات عمران و بهسازی باید در این راه از نیروهای تخصصی، مدیریت شهری، شورای عالی‌ها، معتمدین محل و ... کمک گرفته و سیاست از پایین به بالا را اجرا کنند.

وی در پایان تمامی استان‌ها را به فعالیت در این حوزه و استفاده از اعتبارات اختصاص داده شده به این بخش تشویق کرده و گفت: این اقدامات زمینه لازم برای امضا شدن توافقنامه‌ها با سایر دستگاه‌ها به منظور همکاری بیشتر در این حوزه را فراهم خواهد کرد.