به گزارش خبرنگار شركت بازآفرینی شهری ایران در این جلسه نمایندگان پژوهشكده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی گزارش مطالعات پایه تدوین سند مشتمل بر مسالهشناسی، اهداف و ضرورت پژوهش، روششناسی، بررسی اجمالی سیر تحول راهبردها و سیاستها و شیوههای جهانی ارتقای سکونتگاههای غیررسمی را مورد بررسی قرار دادند.
همچنین حاضران در جلسه به بررسی ابعاد اسکان غیررسمی در کشور، بررسی و آسیبشناسی قوانین و اسناد مرتبط با توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی، بررسی ساختار نهادی و نقش هریک از دستگاههای اجرایی و نهادها و شناخت خلاءهای موجود، بررسی و آسیبشناسی اقدامات گذشته پرداخته و جمع بندی و نتیجهگیری ارایه کردند.
در ادامه جلسه زهرا اسكندری مدیركل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار بر ضرورت تهیه گزارش ملی جهت ارائه به هیات دولت تاکید کرد. ماندانا ملک نیز بر لزوم تهیه پیش نویس سند در بدو امر و ویرایش و تکمیل آن از طریق مذاکره، مصاحبه و مکاتبه با ذی مدخلان و صاحب نظران مربوطه اشاره کرد.
در این جلسه علاء الدینی نیز ضمن اشاره به اهمیت الزام آوری سند، برضرورت تهیه پیشنویس پرسشها و پاسخ های ذیربط با آن جهت مذاكره و مصاحبه با صاحب نظران حوزههای مربوطه و تدقیق نقش و جایگاه كلیه دستگاهها در تدوین سند و اقدامات بعدی متناسب با آن تاكید کرد.
در این جلسه پنج توافق صورت پذیرفت و پژوهشكده فرهنگ، هنر و معماری جهاددانشگاهی موظف شد با همكاری شركت بازآفرینی شهری ایران نسبت به تهیه گزارش ملی ذیربط با تهیه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سكونتگاههای غیررسمی جهت ارائه به هیات دولت اقدام کند.
همچنین قرار شد،گزارش اجمالی از پروژه تهیه سند توانمندسازی و ساماندهی سكونتگاههای غیررسمی تدوین و جهت جذب همكاری به دستگاه های اجرایی دست اندركار، ذی مدخل و ذی ربط با آن از طرف شركت بازآفرینی شهری ارسال شود.
بازنگری گزارش مرحله اول (مطالعات پایه) پروژه توسط جهاد دانشگاهی؛ تهیه پیش نویس سندملی توانمندسازی و ساماندهی سكونتگاههای غیررسمی به طور كامل و ارسال به كلیه دستگاهها و صاحب نظران اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی مربوطه جهت ویرایش، اصلاح و تكمیل از دیگر توافقات جلسه بود. همچنین برگزاری جلسات منظم هفتگی نیز از توافقات جلسه مزبور به شمار می رود.