به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ؛ جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان با حضور محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و دیگر اعضای ستاد برگزار شد.
در این نشست ضمن تشریح اقدامات به عمل آمده پیرامون پروژههای بازآفرینی شهری، نوسازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده استان و میزان تخصیص قیر رایگان برای آسفالت معابر خاکی محلات هدف بازآفرینی شهری استان و ...، مباحث و مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در حاشیه این جلسه اظهار کرد: تاکید ویژه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان بر تحقق برنامه اقدام مشترک و کاهش ۴درصدی سالیانه سرانه بافت فرسوده است.
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار افزود: در این نشست ضمن تاکید بر برگزاری جلسات ستاد به صورت مرتب و پیگیری برنامه جامع اقدام مشترک، قول دادیم که در سطح ملی حمایتهایی داشته باشیم براین اساس پروژههای خاص که در تراز بازآفرینی مطرح میشود را به صورت ویژه و در حوزه تامین خدمات و زیرساختها نیز با توجه به عملکرد خوب استان اصفهان در سنوات گذشته کمک بیشتری داشته باشیم.
علیرضا قاریقرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان نیز در حاشیه این جلسه اظهار کرد: سکونتگاههای غیررسمی و بافتهای ناکارآمد شهری یکی از موضوعات بحرانی عموم شهرهای کشور و استان هست و با توجه به رویکرد شرکت بازآفرینی شهری ایران در دوره اخیر مبنی بر مقاوم سازی بنا و تامین خدمات و توانمندسازی اقتصادی و فرهنگی، در استان اصفهان نیز برنامه ریزی و اقدام لازم در این خصوص به عمل آمد.
قاریقرآن افزود: از افزون بر ۱۶۶ هزار هکتار محدوده مصوب بافت فرسوده کشور، بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ هکتار در استان اصفهان قرار دارد که حدود ۷ درصد کل کشور محسوب میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه بالغ بر ۹۰۰ هزار نفر جمعیت در این بافتها سکونت دارند، گفت: ۶ پروژه بازآفرینی شهری سال ۱۴۰۲ با مبلغ بیش از ۴۸ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.
او در خصوص عملکرد نوسازی مسکن استان اصفهان عنوان کرد: سهم نوسازی مسکن در بافت فرسوده استان بیش از ۳۴ هزار و ۴۰۰ واحد بوده که تا کنون افزون بر ۲۳ هزار و ۶۰۰ واحد از برنامه چهار ساله محقق شده است.
قاریقرآن گفت: برای آسفالت معابر خاکی بافت فرسوده استان نیز اقدامات ویژه ای بعمل آمده است که در این راستا بر اساس تخصیص و میزان جذب قیر، در سال ۱۴۰۲ میزان ۱۲۵ درصد جذب قیر انجام شده و به ۴۲ شهر استان تخصیص یافت.
گفتنی است: بازدید از پروژههای بازآفرینی شهری شهرستان شهرضا و حضور در کارگروه بازآفرینی شهری استان اصفهان از دیگر برنامه های سفر یک روزه معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به استان اصفهان بود.