ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون وزیر راه و شهرسازی  و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره به اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال در بسته خروج از رکود به بافت فرسوده، گفت: بسته های تشویقی برای ساکنان بافت های فرسوده در نظرگرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران دکتر محمدسعید ایزدی در گفتگو با  خبرگزاری مهر با اشاره به ارایه تسهیلات در بخش بافت‌های فرسوده شهری، گفت: دولت تعیین کرده که در این بخش سالانه به ۳۰۰ هزار واحد تسهیلات پرداخت شود و مابه التفاوت سود این تسهیلات را هم دولت بپردازد.

وی با بیان اینکه در بسته خروج از رکود مبلغ ۲ هزار میلیارد ریالی برای مابه التفاوت نرخ سود وام‌های نوسازی در نظرگرفته شده است، افزود: ما با سازمان مدیریت و برنامه ریزی موافقتنامه ای داریم که این مبلغ به وزارت راه داده شود و وزارت راه از طریق بانک عامل یعنی بانک مسکن به بانک‌هایی که تسهیلات را می پردازند، این مبلغ را پرداخت کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه دولت تنهای موضوعی که برای مسکن در بسته خروج از رکود در نظرگرفته، مربوط به بافت‌های فرسوده شهری است، اظهار داشت: این ۲ هزار میلیارد ریال به طور متوسط مابه التفاوت نرخ سود ۵۵ هزار تسهیلات را شامل می شود.

 دکتر ایزدی با بیان اینکه به طور قطع اگر اینها به شهرهای کوچکتر اختصاص دهیم، این رقم افزایش پیدا می کند، گفت: با رقم ۵۰ هزار فقره تسهیلاتی که تاکنون بانک‌ها با پرداخت آن موافقت کرده اند، این رقم تا پایان سال به ۱۱۰ هزار فقره تسهیلات می‌رسد که به متقاضیان پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه وزارت راه در حال تهیه بسته های تشویقی هستند تا مردم را به نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده شهری تشویق کند، افزود: این بسته ها شامل تراکم‌های تشویقی و بسته هایی است که در کنار تسهیلات مردم را به نوسازی تشویق می کند.