آثار برگزیده و نفرات برتر «مسابقه ملی ایده ای برای بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان» در هفته جاری معرفی می شوند.
به گزارش روابط عمومی ستاد بازآفرینی شهری ایران، رضا فیضی، دبیر بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان با بیان اینکه جلسات قضاوت آثار ارسالی به دبیرخانه «مسابقه ملی ایده ای برای بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان» روز شنبه 9 تیرماه در خانه گفتمان شهر (وارطان) برگزار شد، گفت: نتایج این مسابقه بعد از بیانیه هئیت داوران و ارسال آن به دبیرخانه در هفته جاری منتشر می شود.
او افزود: همچنین آثار برگزیده این مسابقه در خانه گفتمان شهر (وارطان) به معرض نمایش عموم گذاشته خواهد شد.
فیضی تصریح کرد: این مسابقه را دبیرخانه بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان که زیر مجموعه شرکت بازآفرینی شهری ایران است، برگزار کرد.
او ادامه داد: هئیت داوران این مسابقه پنج نفر بودند که توسط شورای راهبردی که برای بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان تشکیل شده، انتخاب شده بودند.
دبیر بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان افزود: هئیت داوران اصلی «مسابقه ملی ایده ای برای بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان»، دکتر سعید ایزدی، معاون وزیر راه و شهرسازی، دکتر مصطفی کیانی، رئیس دانشگاه هنر اصفهان، دکتر رامین مدنی، عضو هئیت علمی دانشگاه هنر اصفهان، دکتر اسکندر مختاری طالقانی، معاون سابق حفظ و احیا میراث فرهنگی تهران و دکتر محمدرضا قانعی، معمار و آقای همایون نورایی از اعضای هئیت علمی دانشگاه هنر اصفهان نیز داور علی البدل این مسابقه بودند.
فیضی با بیان اینکه فراخوان این مسابقه 26 فروردین ماه سال جاری اعلام شد، ادامه داد: یک ماه برای ارسال آثار شرکت کنندگان زمان تعیین شد اما با حجم بالای درخواست مبنی بر تمدید مهلت ارسال آثار مواجه شدیم به همین دلیل، زمان دریافت آثار برای شرکت در مسابقه را تا 20 خرداد سال جاری تمدید شد.
دبیر بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان بیان کرد: در این مدت 61 اثر ارسال شد که شرکت کنندگان طبق شرایط اعلام شده آثارشان را بین یک تا پنج شیت در 70 سانتی متر ارسال کردند.
او با بیان اینکه جوایز مسابقه به پنج اثر برتر اهدا می شود، گفت: به پنج نفر برتر این مسابقه به ترتیب 25، 20، 15، 10 و پنج میلیون تومان اهدا خواهد شد.
فیضی تاکید کرد: تفاوت این مسابقه با مسابقه های مشابه در این است که برای اولین بار در کشور مسابقه ای در رابطه با احیا و بازآفرینی مجموعه ای تاریخی برگزار شد. علاوه بر این، سطح مسابقه ملی ایده ای برای بازآفرینی میراث صنعتی ریسباف اصفهان، طراحی ایده بود؛ ایده هایی که مجموعه ای تاریخی و قدیمی را زنده و احیا کند.
او در رابطه با استفاده از آثار برتر این مسابقه در طراحی آینده میراث صنعتی ریسباف اصفهان گفت: دولت الزامی به استفاده از این آثار برای طراحی آینده این بافت ندارد اما زمانی که پروژه آغاز به کار کند، طرح های برتر به مشاوران و سرمایه گذاران پروژه ارائه می شود تا اگر همسو با سیاست های آنها باشد، از صاحبان اثر برای همکاری در پروژه دعوت شود.