سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست با محمد مهدی تندگویان معاون امور جوانان به همراه سجاد سالک مدیرکل دفتر مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان بر همکاری های مشترک برای حل مسائل حاشیه نشینی شهری در حوزه ورزش و امور مربوط به جوانان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این نشست با تاکید بر اهمیت موضوع بازآفرینی شهری، گفت: 140 هزار هکتار از شهرهای کشور با جمعیت 20 میلیون نفر در محدوده ها و محلات هدف بازآفرینی شهری قرار دارد.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه نوسازی و بهسازی بافت ها و محدوده های هدف بازآفرینی شهری یک ماهیتی اجتماعی دارد، گفت: حل مساله بافت های ناکارآمد شهری همت همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی را می طلبد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باید از ظرفیت ها و پتانسیل های مناطق ناکارآمد شهری در رابطه با بازآفرینی شهری استفاده کرد گفت: محلات بافت ناکارآمد شهری در سطح کشور از متوسط سرانه خدمات شهری بی بهره اند و این مساله موجب بروز آسیب های اجتماعی، فرهنگی و ... در این مناطق شده است.
پژمان با بیان اینکه باید متناسب با فرهنگ مردم هر منطقه برای مشکلات آنها گام برداریم اظهار داشت: ما از پتانسیل و ظرفیت همه افراد و نهادهای که توانایی کمک به اجرای طرح های بازآفرینی شهری پایدار را دارند؛ استقبال می کنیم .
محمد مهدی تندگویان معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این نشست با اشاره به تغییرات ساختاری و رویکرد تشکل های جوانان در دو سال اخیر گفت: در سفر های استانی با تشکل هایی مواجه شدیم که در موضوعات حاشیه نشینی فعال هستند و در مسائل مختلف نظیر آموزش، کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، رفع آسیب های اجتماعی، کارآفرینی و ... فعالیت دارند.
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: تشکل های جوانان با توجه به تخصص و ظرفیتی که دارند بسترهای مناسبی هستند تا بتوان با سیاستگذاری مناسب و هدایت و توانمند سازی، از آنها برای حل مسائل و مشکلات مختلف حاشیه نشینی شهری استفاده کرد.
او افزود: هدف ما این است تا هر نهادی که نیاز به خدمات تشکل های ما دارد بتواند از آنها استفاده کند و از طرفی نیز با این کار به توانمندسازی و اشتغال زایی سمن های جوانان هم کمک کنیم.
سجاد سالک مدیرکل دفتر مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز در این نشست با بیان این که 245 سمن جوانان در حوزه آسیب های اجتماعی کار می کنند اظهارداشت: زمینه کاری این سمن ها گسترده و تنوع بالایی دارد و فرصت خوبی است تا بتوانیم با هماهنگ کردن و برنامه ریزی برای آنها هم موجب توانمند شدن تخصصی و اشتغال سمن ها در حوزه های مختلف حاشیه نشینی شویم و هم از این ظرفیت خوب برای کمک به حل مشکلات حاشیه نشینی استفاده کنیم.