ابزارهای دسترسی

رهبر معظم انقلاب
ما باید کارهای اولویت دار و فوری را مورد اهتمام ویژه قرار دهیم که از جمله آن ها نوسازی بافت های فرسوده است.
ترمیم بافت های فرسوده شهرها و روستاها دراولویت کاری دستگاه های مسئول قرار گیرد.
مراد از برقراری نظام مقدس جمهوری اسلامی، همانا فقرزدایی و محرومیت زدایی است.
با سیاست گذاری توأمان با ابتکار و شجاعت و جرات، وارد میدان شوید.

معاون فنی و نظارت شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: تعامل با شهرداری‌‌ ها به عنوان محور اصلی تهیه و اجرای برنامه های بازآفرینی شهری نیاز به دستورالعمل و رویه های ‌شفاف دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، حسین الماسی در نخستین جلسه کمیته برنامه ریزی و هماهنگی‌ امور اجرای برنامه اقدام مشترک، بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با مهم خواندن نقش شهرداری‌ها درحوزه بازآفرینی شهری، اظهارداشت: شهرداری‌ها محور اقدامات کالبدی و اجتماعی هستند و با توجه به استقلال و جایگاه آنها در نظام مدیریتی کشور می توان از طریق تعامل صحیح و شفاف، خروجی های موثر و پایداری را برای ارتقای کیفیت زندگی ساکنان در محلات هدف بازآفرینی شهری به دست آورد.

معاون فنی و نظارت شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن تاکید بر لزوم هم افزایی منابع درسطح ملی و محلی، اتخاذ روش‌ ها و رویه‌های همسو با شهرداری‌های سراسرکشور در به روز رسانی و اجرای برنامه اقدام مشترک و تقویت جایگاه دبیرخانه‌های ستادهای بازآفرینی شهرستان‌ها، گفت: برنامه ریزی و هماهنگی اقدامات حوزه بازآفرینی شهری در سطح ملی و محلی باید با هدف هم افزایی منابع صورت بگیرد.

زهرا اسکندری مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در این نشست با اشاره به اهمیت برنامه اقدام مشترک، اظهار داشت: انتخاب پروژه‌‌‌های در اولویت می‌بایست، متناسب با ظرفیت‌های محلی و با توجه به  نیازهای ساکنان این محلات باشد.

وی با بیان اینکه همسویی و هماهنگی دستگاه‌های مدیریت شهری در تعریف و اجرای پروژه‌‌‌‌ها برای ایجاد اعتماد محلی ساکنان این محلات به شهرداری لازم است، تاکید نمود شهرداری بعنوان دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار در شهرستان، مسئول اخذ عملکرد دستگاه‌ها در حوزه بازآفرینی شهری می باشد.

مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار نحوه تقویت هرچه بیشتر جایگاه دبیرخانه‌های ستادهای بازآفرینی شهرستانی را از مهمترین اولویت‌های کمیته مشترک برنامه‌ریزی عنوان کرد

بهروز ملکی مدیر کل دفتر طرح برنامه و بودجه شرکت بازآفرینی شهری ایران‌ در این جلسه تکمیل پروژه‌‌‌های ناتمام درحوزه بازآفرینی شهری را از الویت‌های اقدامات شرکت دانست و  اظهارداشت: تعریف پروژه جدید در محدوده و محلات هدف باید با همکاری و اقدام مشترک سایر دستگاه‌ها باشد.

 در ادامه محمد شریفی مقدم  شهردار خرم آباد، پروژه‌‌های اتصال خیابان‌های اندیشه – ساحلی، کرگانه – سرباز و بهسازی زیباسازی دره اسدآبادی، تعریض خیابان انقلاب، اجرای خیابان 36 متری موازی خیابان حافظ، احداث مجتمع تجاری، اداری و تفریحی باغ فیض، ساماندهی محله گل سفید، بهسازی محیطی اطراف قبرستان محله فلک الدین و معابر پله ای علی آباد در خرم آباد را به عنوان پروژه‌‌های اولویت دار استان نام برد و گفت: در تلاش هستیم تا پایان برنامه ششم توسعه کشور، پروژه‌ها در این بخش به سرانجام برسند.

 زینب بیات رئیس گروه دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌‌های کشور در این نشست با اشاره به اینکه حل برخی از مسائل و مشکلات پروژه‌‌های بازآفرینی شهری نیازمند به هماهنگی و اقدام از سطح ملی دارند از آمادگی سازمان مطبوع خود در رابطه با حل مسائل و مشکلات پروژه‌‌های بازآفرینی در استان لرستان خبر داد.

در این نشست مقررگردید پیش نویس تفاهم نامه سه جانبه فی مابین شهرداری خرم آباد، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و شرکت بازآفرینی شهری ایران جهت اجرای برنامه اقدام مشترک خرم آباد، تا پایان برنامه ششم توسعه تهیه شود، همچنین پروژه تکمیل "بهسازی دره اسد آبادی" برای سال 1399 در جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان تصویب و با توجه به سقف بودجه  ابلاغی توسط دبیرخانه ستاد استانی به دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ارسال گردد.

 گفتنی است ماندانا ملک مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی، محمد مهدی نوروزیان مدیرکل دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی و فرهاد قلی زاده سرپرست دفتر نظارت بر امور اجرایی شرکت بازآفرینی شهری ایران، حسین زرین جوئی معاون شهرسازی و معماری شهرداری خرم آباد و مهدی آزادمنش مدیر عامل سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری خرم‌آباد نیز در این جلسه حضور داشتند.