دومین جلسه ستاد بازآفرینی شهری پایدار استان همدان با حضور استاندار ، معاونین استاندار، مدیر کل راه وشهرسازی و سایر دستگاه های ذیربط در محل استانداری همدان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به نقل از روابط عمومي اداره کل راه وشهرسازی استان همدان، دراین جلسه مهندس فرهاد فرزانه مدیر کل راه وشهرسازی استان گزارش کاملی از اقدامات صورت گرفته توسط دستگاههای اجرایی استان در محدوده ها و محلات حاشیه نشین و سکونتگاههای غیر رسمی استان همدان و محدوده های هدف بازآفرینی شهری پایدار شهرهای استان همدان ارائه نمود.
استاندار همدان نیز در نشست هم انديشي درخصوص حاشيه شهر افزود: بر اساس بيانات مقام معظم رهبري؛" اقدامات در ارتباط با آسيبهاي اجتماعي 20 سال ديرتر در کشور آغاز شده است" و به همين دليل بايد توجه و فعاليت بيشتري صورت پذيرد
وي افزود: با توجه به تاکيدات مقام معظم رهبري در اين زمينه، بايدبراي کاهش آسيب هاي اجتماعي در حاشيه شهر اقداماتي انجام دهيم.
مهندس نيکبخت تصريح کرد: به حضور نمايندگان مردم همدان در مجلس، در اين هم انديشي نياز داريم و به همين دليل در اين جلسه تصميمي اتخاذ نمي شود.
وي خاطرنشان کرد: هر گونه تصميم گيري براي انجام اقدامات در حاشيه شهر بايد با مشارکت تمام دستگاه هاي نظارتي استان باشد.
استاندار ادامه داد: بايد حاشيه ايجاد شده را تعيين تکليف کرد و در اين کار کسي با ساخت و ساز قانوني مخالف نيست ، بايد کاري کرد که هرکس خواست ساخت و ساز کند، با مراجعه به شهرداري و نهادهاي مرتبط مجوز بگيرد البته نبايد در شهرداري اذيت شود
مهندس نيکبخت اظهار داشت: مبناي تصميم براي اين مناطق بايد پيشگيري از گسترش آنها باشد البته ما در مقابل يک عمل انجام شده قرار گرفته ايم ، يک عده از هم ميهنان، بدون مجوز آمدند و در حاشيه شهرها ساخت و ساز کردند و اکنون در وضعيت خوبي نيستند و راهکار اين است که گسترش حاشيه نداشته باشيم.
دراین نشست هم انديشي درخصوص حاشيه شهر اعضاي جلسه نيز به بيان ديدگاه هاي خود در اين خصوص پرداختند.